Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi spustiť NEED FOR SPEED UNDERGROUND

Ahojte.Nainštaloval som si hru NEED FOR SPEED UNDERGROUND,zohnal som si originál z Nemecka,u nás sa to už nedalo zohnať.Po nainštalovaní keď som chcel hru spustiť,objavovalo sa chybové hlásenie že mám hru spustiť ako správca.Tak som klikol na "Spustiť ako správca".Objavila sa otázka "Chcete nasledujúcemu programu povoliť vykonávanie zmien v tomto počítači?"Klikol som na "áno" a nič sa nedeje.Demo verzia ktorú som si nainštaloval ešte predtým mi normálne ide,takže v ovládačoch asi nebude problém.Mám HP EliteBook 8560p s Windows 7.Vie mi niekto poradiť,prosím?

Předmět Autor Datum
Ta hra měla ochranu myslím,že starforce nebo jak,ale to demo ji nemá. A windows 7 už nemá tyto ovlad… nový
Rakip 12.05.2022 23:32
Rakip
Je to smutné řešení, pokud takto je nutno provozovat (spolu s NFSU 2) dvě nejlepší hry celé série. A… nový
L-Core 13.05.2022 10:50
L-Core
Tak mě to nedalo a zkusil jsem to instalovat a jede to,ale je třeba dát kompatibilitu na Windows XP… nový
Rakip 13.05.2022 18:45
Rakip
Jo chápu a omlouvá se. Takže jsem to přeinstaloval a v základní verzi to spustit nelze a to ani s tí… nový
Rakip 13.05.2022 19:40
Rakip
Zřejmě je to kvůli té ochraně starforce. Stare hry mely casto ochrany STARFORCE a SECUROM. Zaroven… poslední
RedMaX 17.05.2022 18:32
RedMaX

Ta hra měla ochranu myslím,že starforce nebo jak,ale to demo ji nemá. A windows 7 už nemá tyto ovladače jako tomu bylo u winXP. Takže je třeba použít patch poslední byl 1.4 a no-cd pak by to mělo jít spustit. Tu hru mám taky originál a dlouho jsem ji hrál na winXP hlavně MP ale stejně jsem používal no-cd páč se mě nechtělo pořád měnit DVD v mechanice protože jsem měl víc her a u všech jsem používal no-cd.

Je to smutné řešení, pokud takto je nutno provozovat (spolu s NFSU 2) dvě nejlepší hry celé série.
A bohužel na 99% jsem přesvědčen, že tohle EA utne. Kdyby někteří šéfové neměli v hlavách víš co, modéra by zaangažovali a vydání předělávky podpořili. Asi nechtějí peníze…

Tak mě to nedalo a zkusil jsem to instalovat a jede to,ale je třeba dát kompatibilitu na Windows XP service pack 3. Ale tu jsem bohužel dal až když jsem instaloval patch a to no-cd ( + češtinu ),takže nevím zda to jede i bez toho,ale můžu to zkusit přeinstalovat a dám vědět. Ale i tak sem to hodil ten patch a no-cd na ulož.. takže to můžeš zkusit.

Link jsem smazal, warez tady nevedeme (viz pravidla) - ani kdyby to byl chvályhodný počin. Najít řešení a vše potřebné na Google (vč. widescreen fixu) je otázkou okamžiku… a ne jednou. (L-Core)

Jo chápu a omlouvá se. Takže jsem to přeinstaloval a v základní verzi to spustit nelze a to ani s tím patchem a nepomůže ani ta kompatibilita,takže je třeba to no-cd. Zřejmě je to kvůli té ochraně starforce. Docela mě to vzalo ta hra a mám ještě uložené save,takže jsem si trochu zajezdil. :-) Ještě dodám,že to nechává dost souborů ve složce user/temp,ale po tom patchu a tom no-cd už nic se tam neukládá.

Zřejmě je to kvůli té ochraně starforce.

Stare hry mely casto ochrany STARFORCE a SECUROM.

Zaroven, pokud si pamatujes dobu Windows XP, Vista, byl Microsoft silene pranyrovan za moznosti napadeni Windows z venku. Microsoft volani po vetsi bezpecnosti Windows vyslysel a zakazal nektere programatorske techniky, ktere mohly byt zneuzity pro napadeni pocitace, byly to techniky na urovni softwarovych driveru. No a prave tyto veci vyuzivaly i ochrany her STARFORCE a SECUROM.

To je duvod, proc hry s temito ochranami nejdou na novejsich Windows. Spoustu her jejich vyvojari "opravili" pomoci patchu a vydali bez tech nebezpecnych "ochran". Nektere hry ale opraveny nebyly, potom je obvykle nejde spustit bez neoficialniho patche, ktery ochranu obchazi, zrejme pripad i NFSU.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru