Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem (vyřešeno) EPIC: z klienta nelze zakoupit/přidat hra

Poctivě si přidávám všechny rozdávané hry z EGS do knihovny, dnes dávali Vampyr. Z klienta mi to píše, že hru už mám v knihovně, což není pravda, nemám. Pokud provedu přidání z www stránek Epicu, již to jde, hra se mi do knihovny přidala.

Všiml jsem si poslední dobou vícekrát, že je spolehlivější rozdávané hry přidávat z prohlížeče, z klienta se ne vždy zadaří. Na druhé straně, na klientovi a jeho "vymoženostech" mi vůbec nezáleží, považuji to jen za "nutné zlo", spouštěč her. Honič achievementů nejsem, o sociální fce nestojím.

Info pro ty, kteří mají z EGS kopřivku: většinu her, které mám z EGS nainstalované, lze spustit BEZ klienta (neběží ani na pozadí), klasicky exáčem či jeho zástupcem. Netřeba tedy mít strach, že se celý disk během hraní klonuje někam do čing-čang-čungu či kam, jak tvrdí někteří odpírači Epicu.

Předmět Autor Datum
Jak stahnes hry z Epicu? PRES KLIENTA. Tudiz cinani uz info o tobe davno maji. Ja si z Epicu hry pr… nový
RedMaX 23.12.2021 17:56
RedMaX
Jo, stahuju to přes klienta. Pokud ale budu sledovat traffic, opravdu při stažení 1GB hry neodešlu 8… nový
L-Core 23.12.2021 21:19
L-Core
Ja ti nevim, sice tvuj postoj chapu, ale nejak me z principu stve, ze to zadarmo vlastne neni zadarm… nový
RedMaX 23.12.2021 23:34
RedMaX
Your account is unable to download any more free games at this time, please wait 24 hours before try… nový
stylar 24.12.2021 13:33
stylar
Tak Vampyr jsem si nakonec přidal, ale šlo to hodinu před koncem až... a teďka další hru mi píše, že… poslední
stylar 24.12.2021 17:22
stylar

Jo, stahuju to přes klienta. Pokud ale budu sledovat traffic, opravdu při stažení 1GB hry neodešlu 8TB dat (co v PC mám). Budu-li opatrný, raději kritická data z disku smažu… ale zas tak opatrný nejsem. Že se číňan stažením nějakého souboru (čemuž nevěřím ani náhodou!) dozví, že podle knihy závazků a pohledávek v *pdf existuje faktura, podle které můj klient Redmax v listopadu 2013 zaplatil - jako každý měsíc - 450 Kč za telefon, mi žíly netrhá.

Jinak, v plaintextu nemám v PC nic, kvůli čemuž bych měl být nervózní. Že mám v Epicu 250 her, to ví. Že dalších tisíc ve Steamu, další stovky v Uplay, Originu, GOGu a BFG, pro ně možná je zajímavé - no tak prosím, poslužte si :)

Ja ti nevim, sice tvuj postoj chapu, ale nejak me z principu stve, ze to zadarmo vlastne neni zadarmo, ale za sdileni me steamovske knihovny. Radsi se teda bez zadarmo obejdu. Mel jsem to uz vymysleny, ze si nahodim Epic klienta na linux, kde nemam Steam, jenze na tom PC klient Epicu nejde, vyzaduje totiz novejsi grafiku (tusim minimum je NVidia Maxwell) a tu tam nemam. Pocitam do toho linuxoveho PC s lepsi grafikou, ale to bych musel nejprve upgradovat herni PC, coz vzhledem ke stavu trhu grafik jen tak nebude.

Neberu ale teda uplne vsechno, proc si aktivovat na Epicu hry, ktery vim, ze bych stejne nikdy nehral.

Your account is unable to download any more free games at this time, please wait 24 hours before trying to redeem a free game again

Mně zas píše tohle, ať zkouším z klienta nebo z prohlížeče, asi to funguje způsobem, kdo dřív přijde, ten dřív bere, ale předtím sem si už něco přidal, ale teď druhá hra, kterou nemám a nedaří se mi přidat do knihovny.

Tak Vampyr jsem si nakonec přidal, ale šlo to hodinu před koncem až... a teďka další hru mi píše, že už mám v knihovně, i když nemám, ale přes prohlížeč to funguje správně a přidal jsem si ji hned.
Asi nějaká chyba možná by stačilo zapnout/vypnout klienta nebo se odhlásit, protože i ta knihovna se mi občas načítá nějak pomalu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru