Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Resident Evil 8 (nastavení "citlivosti myši")

Zdravím, nedavno po sem si koupil Resident Evil 7, kterej (i když jsem předtím žádnej jinej díl nehrál) mě strašně nadchlo. Takže když sem zjistil že vyšlel RE 8 hned sem to koupil. No a teď k tomu problému: Hraju normálně s myší a klávesnicí, no a oproti RE 7 a dalším hororovkám mi u RE 8 dělá problémy pomalá nebo nízká (nevim jak to nazvat) "citlivost myši", prostě než se otočím tak to strašně dlouho trvá takže při soubojích nestíhám sledovat kdy je někdo za mnou atd. Přitom co sem koukal na videa kde hrajou ostatní tak jim se otáčí rychle. Zkoušel sem snad všecko v tom nastavení, tu "citlivost" sem dal na 9 (víc už nejde) ale změna žádná. Dodatek: I při znovu zapnutí hry. Máte s tím někdo zkušenosti?

Předmět Autor Datum
Tu nejde len o nastavenia hry - resp. citlivosti v hre. Tam sa (v hre) nastavuje v celku (globálne)… nový
yYy 02.10.2021 08:35
yYy
Děkuju za odpověď, no já mám obyčejnou myš. Navíc do teď sem nebyl hráč :D to až nedavno sem tomu pr… nový
Sinister 02.10.2021 13:51
Sinister
Nezáleží na citlivosti myši. V nastavení je kromě "mouse sensitivity" také nastavení "Movement Camer… poslední
Looki 29.01.2022 15:00
Looki

Tu nejde len o nastavenia hry - resp. citlivosti v hre. Tam sa (v hre) nastavuje v celku (globálne) - teda v prípade ROVNAKEJ myši by bolo u všetkých toto nastavenie rovnaké.
Lenže hra beží na rôznych kombináciách HW a tam už sú rozdiely. Tí na videu majú iné myši - ozaj - akú máš? Sú modely, ktoré majú citlivosť 600,900dpi a sú modely, na ktorých sa nachádza tlačítko, ktorým sa dá citlivosť zvýšiť na 1200, 1800dpi - a tí hráči na videách (aj profesionálni hráči) majú herné myši s obslužným SW, v ktorom si nastavia citlivosť nezávisle od nastavení v hre.

Děkuju za odpověď, no já mám obyčejnou myš. Navíc do teď sem nebyl hráč :D to až nedavno sem tomu propad :D
Zkusim aspoň přímo na pc nastavit vyšší citlivost a pokud to pomůže tak při hraní jiných her si tu citlivost snížim ve hře no uvidím jak to dopadne. Ještě jednou děkuju za odpověď :)

Nezáleží na citlivosti myši. V nastavení je kromě "mouse sensitivity" také nastavení "Movement Camera Sensitivity with Mouse" jinak řečeno citlivost kamery při pohybu myši... Tu si nastav minimálně na 15 i více...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru