Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hobo: Tough Life - vše kolem této hry

Zdravím všechny

hraju Hobo a nevím si rady s misí pro Viktora "Tajná spižírna", chce abych vybudoval sklad ve svém úkrytu, úkryt mám v Jámě, tam jsem v rámci úkrytu vybral možnost sklad, ale misí nemám splněnou, neví někdo jak na to? Na netu se mi nepodařilo nic najít.

Pak mám misi pro dezoláty, "Dionýsovo žezlo", nedaří se mi najít krysa. Několikrát jsem projel popelnice, mrtvou kočku a a chcíplého ptáka jsem našel, ale krysu nemůžu pořád objevit. Ví někdo kde hledat?

Dík za každou radu.

Předmět Autor Datum
Mise "Tajná spižírna" se mi podařila splnit, ten sklad se musí vyrobit (krycí plachta, barel, nákupn…
Hanyse.k 21.09.2021 07:09
Hanyse.k
Já když něco nemohl dlouho najít, tak jsem prostě začal dělat na jiném úkolu a ta daná věc se mi pod…
icepower32 21.09.2021 11:01
icepower32
Dělal jsem to stejně, jen jsem už u konce a tohle mi chybělo, tak jsem to chtěl dodělat, i když už m… poslední
Hanyse.k 21.09.2021 11:13
Hanyse.k

Mise "Tajná spižírna" se mi podařila splnit, ten sklad se musí vyrobit (krycí plachta, barel, nákupní vozík, haraburdí, epické haraburdí) a poté umístit ve svém úkrytu.

Krysa by se náhodně měla objevovat v popelnicích, jenže později se mi moc neobjevovala, podařilo se mi jí získat u satanistického obřadu. Ve svém úkrytu musíte postavit Temný oltář (kravská lebka, prkna, pozoruhodná tkanina, epické haraburdí) a v noci provedete satanistický obřad. Potřebujete k tomu balené kuře, jako oběť. Doporučuji, mít vitalitu na 100%, za každou věc vám ubyde 16 vitality, můžete jet až do zbídačení, pak ale hned potřebujete obnovit vitalitu, takže na to buďte připraveni. Obřad lze provádět pouze v noci.

Medvěd po mě chce chce kompletní motorkářské vybavení, většinu jsem sehnal u Anatolyho v zastavárně, (přilbu, bundu, kalhoty i boty), ale brýle tam zatím neměl, nevíte kde bych ty motorkářské brýle mohl sehnat?

Dělal jsem to stejně, jen jsem už u konce a tohle mi chybělo, tak jsem to chtěl dodělat, i když už mám 7 hlasů (potřeba je 6). Zbývá ještě pár dní do konce sezóny. Na ty motorkářské brýle jsem ale po celou dobu nikde nenarazil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru