Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Není solitaire jako solitaire…

Hrajete solitaire hry?

Teď nemyslím přímo tu jedinou z Windows, která je tam už snad pětadvacet let, ale různé solitaire hry obecně. Doma máme pro tyto potřeby snad to nejlepší, co se dá sehnat, SolSuite, https://www.solsuite.com/

Před nějakou dobou jsem narazil na jiný typ solitaire her, spousty úrovní k řešení s rostoucí obtížnosti a všelijakými překážkami. Hraje se to jinak, na ploše je x různě poskládaných karet a cílem hry je dostat všechny z plochy pryč. Základní pravidlo je jednoduché, sebraná karta musí být o 1 vyšší nebo nižší než ta, která je v talóně. Pokud taková na ploše není dostupná, je možno obrátit jednu kartu z balíčku (omezené velikosti).

Vlastně jsem na tento typ her narazil náhodně, když jsem jednou kompletoval sbírku Jewel Match ("spoj-3") her od Suricate Software. Pár kousků je ke stažení zdarma na serveru www.gametop.com: https://www.gametop.com/search-v5.html?q=Jewel+match+solitaire, já mám vše pořízeno z Big Fish Games platformy. Hry z Gametopu jsou legální, žádný warez, tady je dobrozdání přímo od vývojáře Suricate Software: https://steamcommunity.com/app/993780/discussions/0/2968398851801256254/

Dnes mám komplet všech Jewel Match Solitaire her (jsou i na Steamu) a také sérii od Adept Studios GD, tedy Dreamland Solitaire (BFG, Steam).

Fanouškům logických her doporučuji vyzkoušet, není to zdaleka taková sranda, jak to na první pohled (a prvních pár úrovní) vypadá :) Dokončení každé hry zabere spousty a spousty hodin. A nějak pozoruji, že mě poslední dobou ty velké AAA hry už moc nelákají, ten odklon k indie hrám trvá už několik let. Tohle není jediný typ her, co dnes doma s manželkou preferujeme, další tipy příště ;-)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru