Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam knihovna a vlastní obrázky (grids)

Dobré jitro, používá někdo vlastní obrázky ve steam knihovně? Netušíte zda to funguje jen na PC kde si je vložím, nebo se uloží ve "steamu" a globálně- ať se přihlásím kdekoliv na jakémkoliv zařízení je tam budu mít?
Až do včera jsem této možnosti nevyužil a přišla mi zbytečná, ale po vyzkoušení a nálezu webu kde je velký výběr těchto "gridů" i pohyblivých jsem ve velkým obměnil look knihovny. Tedy alespoň u her kde jsem nebyl úplně spokojen, nebo bylo co vylepšovat. Spousta her (hlavně DLC) měla takový čtvrtinový obrázek, kde byla většina pole prázdná to mi vadilo. Taky to přispěje alespoň ze začátku k jisté nepřehlednosti (některé nejsou ofiko postery). Co na to říkáte? Využívá někdo? Případně vlastní obrázky? Mám tam pohyblivý mlho-písek třeba přes AC Origins, padající sníh u Skyrim, poletující jiskry u Witchera 3, třesoucí DOOM ornamenty atp.. Určitě je to náročnější na výkon a v jisté míře chápu- zbytečnost, ale každého věc, tak třeba se někdo inspiruje. Řekl jsem si že po letech to změnu chce ;)
PS: Odehraný čas jsem zatřel, aby se diskuze nerozvíjela nežádoucím směrem, je to docela osobní věc.
// třeba u Smite a PUBG, kde jsou pořád nějaké eventy a obrázky mění často steam, jsem nebyl spokojen a byl to pro mě vždy nic neříkající poster, i když u Smite jsem nenašel nic s logem co by se mi líbilo a zatím zůstal u Aphrodite. Ovšem vypadá to amatérsky a nepasuje tam.

ukázka Bez-n-zvu.png

výběr př. grids

Předmět Autor Datum
Vlastní obrázky používám také. Nevim to na stopro, ale řekl bych, že jsem si je musel naklikat na ob… poslední
RedMaX 07.08.2021 07:30
RedMaX

Vlastní obrázky používám také. Nevim to na stopro, ale řekl bych, že jsem si je musel naklikat na oba PC, kde mám svůj Steam účet zvlášť. Takže se obrázky neuloží do Steamu, ale zůstávají jen na lokále.

Těch vlastních obrázků mám jen pár, předělal jsem několik her, kteé měly ty čtvrtinové obrázky a několik her mělo výchozí obrázky hrozně hnusné, třeba i Gothic 3.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru