Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AC-brotherhood, ubisoft connect

Dobrý den. Ked chcem zapnúť túto hru tak mi vyskočí okno že (okno od ubisoft connect): zadejde prosím znovu své heslo. Ked ho zadám tak mi napíše že: služba Ubisoft není momentálne dostupná. Zkuste to pozdeji nebo prejdete do režimu offline.
Čo by nebol taký problém hra ide ked sa dám do offline režimu. Ale nemám tie bonusy okolo proste tie výhody či ako to nazvať. Nechápem prečo to napíše pretože Uplay mi ide normálne zapnúť a funguje, heslo na 100% zadávam správne. Je tam aj že obnoviť heslo a to som spravil už dvakrát (pre istotu) a furt že to nieje dostupné. Hladal som aj čoto na internete no bud som slepý alebo som to nenašiel tak píšem sem či náhodou niekto nebude vedieť poradiť ako tam napojiť tú hru. Hru mám cez Steam. Na podporu sa mi kvôli tomuto písať nechce tak využijem aspon túto možnosť.

Predom Ďakujem:)

Předmět Autor Datum
Ahoj, ak si to odvtedy ešte nevyriešil, skús najprv zapnúť Ubistoft Connect (nechaj zapnutý) a až p…
zavo 10.08.2021 09:17
zavo
Zdravím... Myslíš tú aplikáciu ubisoft že? Ano zapne sa normálne a ide funguje dá sa v nej klikať, n… nový
AC love 13.08.2021 18:44
AC love
Tak už som na to prišiel asi. Už som to chcel vzdať no napadlo ma preinštalovať ubisoft connect a up… nový
AC love 13.08.2021 19:15
AC love
Napadlo mi, nie napadlo ma. Napadnut ta moze medved v lese. nový
Fallon 14.08.2021 09:33
Fallon
To mi taky dělá taky aj u Asssassin creed Black Flag. poslední
alfulka. 11.09.2021 12:54
alfulka.

Zdravím... Myslíš tú aplikáciu ubisoft že? Ano zapne sa normálne a ide funguje dá sa v nej klikať, neviem ako inak zistiť nenormálnosť:D Skúšal som všeličo aj cez ubisoft zapnúť tú hru no proste funguje to len cez offline režim. Teraz idem na AC revelations a tiež to píše to isté, žiaľ. Ale dik za help:) Kašlem asi proste na to i ked ma to se*e.

Tak už som na to prišiel asi. Už som to chcel vzdať no napadlo ma preinštalovať ubisoft connect a updatnúť ovládače-(pre istotu), reštartovať PC a BUM. Funguje to:D Takže vyriešené. Som to mohol aj skorej spraviť no nenapadlo ma to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru