Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Melo by to fungovat. Maximalne se dostahujou nejake prkotiny ktere nesouhlasi (vsechny dulezite dato…
Dwane Dibbley 26.06.2021 13:30
Dwane Dibbley
Ono když to dám k němu do složky s hrama před instalací, tak to nevezme? Zkusím to jak říkáš :-)
Just4Fun 26.06.2021 13:36
Just4Fun
Asi ne, mozna bys to pak nejak musel pridavat pres steam, protoze by to nevidel jako nainstalovane.… nový
Dwane Dibbley 26.06.2021 13:43
Dwane Dibbley
Na stejnem uctu na dvou ruznych PC to funguje tak, ze se zkopiruje ve slozce "steamapps" soubor hry… nový
RedMaX 26.06.2021 14:25
RedMaX
Tak jsem tady s hlášením. Způsobem že dáte hru instalovat a až pak skopírujete data to nejde. Hra se… poslední
Just4Fun 27.06.2021 10:43
Just4Fun

Melo by to fungovat. Maximalne se dostahujou nejake prkotiny ktere nesouhlasi (vsechny dulezite datove soubory to veme). Navic na steamu je i moznost "zaloha hry" nekde pod mistnima souborama, nebo jak je to cesky prelozeno a z te by to melo jit na 100%.
Dokonce jsem takhle prekopiroval Apex z originu do Steamu, dulezite je mit to ve spravne slozce. Takze nez si to kamarad zkopiruje, musi to ze Steamu zacit instalovat, pak instalaci prerusit (nejlip pockat az do faze, kdy se zacne hra stahovat, uvodni inicializaci a alokaci mista neprerusovat) a nakopirovat to pres tu nacatou instalaci.

Asi ne, mozna bys to pak nejak musel pridavat pres steam, protoze by to nevidel jako nainstalovane. Pokud to zacnes instalovat, pak prerusis download, nakopirujes tam data a zacnes znova stahovat, tak si to prekontroluje co uz ma a melo by to stahnout jen par drobnosti jako configy apod. Proste si bude Steam myslet, ze vsechna ta data sam stahnul.

Na stejnem uctu na dvou ruznych PC to funguje tak, ze se zkopiruje ve slozce "steamapps" soubor hry appmanifest_XXX.acf a zkopiruje se samotna hra ve slozce "common". Steam si to pri startu nacte a neni treba hru instalovat. Jediny problem by mohl nastat, kdyby hra vyzadovala nejake sdilene soubory a on je v pocitaci nemel jako jsou Visual C++, DirectX, atp. Ty by si ale Steam mel byt schopen dostahnout pred prvnim spustenim te hry.

Nevim to jiste, ale i v pripade kopirovani hry pod jiny ucet by to mohlo byt stejne, netreba teda to zacinat instalovat, proste to jen zkopirovat pri vypnutem Steamu a az potom ho spustit.

Tak jsem tady s hlášením. Způsobem že dáte hru instalovat a až pak skopírujete data to nejde. Hra se bude stahovat furt dál od znova. Ale když si hru pouze koupíte, pak tam hodíte data, následně kliknete na NAINSTALOVAT tak hra najde existující soubory a je to. Mockrát vám děkuji za rady a snad to někdy někomu pomůže! :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru