Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nové zajímavé hry na PC

Příjde mi že ty dnešní hry stojej za houby. Připomněl sem si takovýho "remasterovanyho" Jacka a Dextra 3 na PS4, (původně ps2)
https://youtu.be/PLIWS4QDc6Q?t=14490 ukázka z mé oblíbené mise
a ta hra se mi nelíbila proto, protože prostě v tý době lepší hry nebyly, ale proto že ta hra byla prostě kvalitní. Třeba se projet se z nudy s autem co má vylepšenou hydrauliku že umí skákat po poušti, hledat ukrytá vajíčka po mapě, takovej štastnej pocit když zjistíte že si všimnete že na věži jsou trubky, po kterých se dá vylézt nahoru a nahoře na vás čeká odměna, nebo je vyhrávat za mini mise a kupovat si za ně různe vylepšení, jako třeba lepší zásobník, různorudé blbůstky, ke konci hry když jsem jí dohrál jsem jich měl tolik že jsem si za ně kupoval neomezeno munice a řádil po městě se všemi odemknutými zbraněmi, provokoval vesničany aby po sobě stříleli, a hledal bugy jak nekonečně létat s flight eco do vzduchu, a třeba přelétnout trosky kde měla být dobitá část města, která ve 2 dílu byla volně přístupná (samozřejmě sem tam žádné zajímavé textury nenašel :-D) k tomu vtipnej příběh a zajímavý souboje s bossy (muselo se i přemýšlet, ne střílet)

Ted už jen čekám na back for blood a fc6, přemýšlím nad Vallhalou ale pořád mi ty hry příjdou jako přebarvené omalovánky s nesmyslnýma efektama (cyberpunk) a nulovou tajemností, obtížností a bugy. Asi tímto tématem herní průmysl nezměním, ale máte něco zajímavýho co nově vyšlo, rád bych potrápil svůj nový stroj který po spuštění nejnaročnější hry co jsem po ruce měl vydával ze spod studený průvan...

Předmět Autor Datum
Každý to má jinak :-) Co se jednomu zdá jako zajímavá či báječná hra, jiný považuje za nudu, odpad.… nový
L-Core 01.05.2021 08:43
L-Core
Protoze narozdil od Semprona neklouzes jen po povrchu. Ty tebou zminovane hry by on urcite nehral, p… nový
RedMaX 01.05.2021 10:26
RedMaX
Já si potrpím na 3 druhech her. Zábavná těžká strategie, kde vládnou výpočty a dobré tahy (vrátil se… nový
Sempron 01.05.2021 13:35
Sempron
Hearts of Iron IV, A Total War Three Kingdoms. poslední
Hanyse.k 01.05.2021 16:53
Hanyse.k

Každý to má jinak :-)

Co se jednomu zdá jako zajímavá či báječná hra, jiný považuje za nudu, odpad. Já s manželkou momentálně trávíme denně hodiny a hodiny nad hrami série Jewel Match Solitaire, najdeš vše na platformě BigFishGames, něco na serveru gametop.com. Ne, není to klon Solitéru z Windows, něco naprosto nesrovnatelného (jako nejde srovnat multikára s americkým truckem).

Protoze narozdil od Semprona neklouzes jen po povrchu. Ty tebou zminovane hry by on urcite nehral, protoze by nevypadal dost cool mezi kamosema, pro nej typicke a tak holt nema dost novych zabavnych her.

Pritom zajimave hry vychazi porad. Na PSku zrovna vychazi Returnal a podle zhodnoceni treba tady ta hra vypada predevsim pro fanousky hardcore hrani velmi zajimave. Tudiz urcite je neustale co hrat.

Naopak, dobrych her vychazi mnohem vic nez se da jednotlivcem uhrat a pokud je sem tam nejake plonkove obdobi, da se aspon vratit k tem starym, ktere clovek v minulosti pri rozhodovani, co hrat, vynechal a nekdy mu mohly uniknout opravdove skvosty. Nakonec ja ted objevil Skyrim a SE verze vysperkovana o mody dokaze nabidnout paradni zazitek i po letech. (Soudoba grafika GTX1070 vytizena na 95%.)

Já si potrpím na 3 druhech her. Zábavná těžká strategie, kde vládnou výpočty a dobré tahy (vrátil sem se ke Grepolis :)), čekám na AOE4) Příběhové hry ve kterých jde i po dohrání něco dělat, hledat easter eggy nebo sbírat vylepšení, vedlejší mise (Jak And Daxter 3, čekám na Far Cry 6) a nebo náročné teamové akční pve či pvp, který dávaj hlavu a patu (čekám na back 4 blood, War Thunder, Dying Light Bad Blood)

Kdysi jsem hrál SA:MP, tam byly všechny prvky, ale na dnešní dobu to už je zastaralá hra na který jsem už strávil tolik času, že už to ani nechci vidět. A když si tam dá člověk moc modu, aby dorovnal grafiku novejsich her, je to nestabilní a SA:MP nefunguje.

Co naopak nemám rád jsou přehypované, děsně kool a překreslené fantasmagorie, jako třeba Cyberpunk.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru