Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cestina Uplay

Ahoj,
Prosím o vysvetleni:
Proč 1. Watch dogs se s českými titulky prodává na Steamu a Epicu, ale na Uplay ne?
Proc Ubisoft udelal k prvnim dilu Assassinu cestinu, ale na Uplay podporu cestiny neuvadi?

Předmět Autor Datum
Koukal jsem se a opravdu u Watch Dogs na Ubisoftu neni cestina uvedena mezi podporovanyma jazykama a…
RedMaX 25.04.2021 12:18
RedMaX
Ten Watch dogs jsi kupoval primo na Uplay?Digitalne? Ona cestina neni na Uplay podporovana i u cele… nový
Cestin 25.04.2021 12:37
Cestin
Watch Dogs mam primo z UPlay, digitalne. Co se tyka AC, tak AC1 vytvoril lokalni distributor dabing… poslední
RMX 25.04.2021 16:52
RMX

Koukal jsem se a opravdu u Watch Dogs na Ubisoftu neni cestina uvedena mezi podporovanyma jazykama a na Steamu je uvedeno, ze hra ma ceske titulky. No ja tu hru mam skrz UPlay teda primo od Ubisoftu a je v cestine.
Zkus napsat do Ubisoftu, protoze bud tam maji chybu v tom obchode a ta hra cestinu ma nebo cestinu z neznamych duvodu odstranili, ale nedavalo by to zadny smysl.

Assassins Creed 1 nemel nikdy ceske titulky, ale mel cesky dabing. Ten vsak nebyl od Ubisoftu, ale vzniknul pro lokalniho distributora hry tady v Cechach a Ubisoft si nasledne cestinu neodkoupil a tudiz ji do sve digitalni verze nezakomponoval. (Normalne mam AC1 koupene na UPlay, ale z uloz.to jsem si stahl ceskou verzi a hral jsem tu, myslim, ze nekdo i z te ceske verze cestinu vyextrahoval a jde to vlozit do te digitalni verze, mam pocit, ze se o tom psalo i tady na poradne.)

Watch Dogs mam primo z UPlay, digitalne.

Co se tyka AC, tak AC1 vytvoril lokalni distributor dabing a AC2 vytvoril lokalni distributor titulky. Ani jedno si Ubisoft zpetne neodkoupil, takze to v digitalnich verzich byt nemuze. Nicmene AC2 se na netu da cestina najit a na digitalni verzi funguje.

Kdy zacal delat titulky primo Ubisoft nebo spis je zacalo delat ceske prekladatelske studio pro Ubisoft ted z hlavy nevim, rekl bych ze od AC4. A jeste ne uplne vsechno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru