Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obtížnost Far Cry 2 VS Far Cry 3

Obě hry jsem hrál a dohrál, pravděpodobně na medium obtížnost. Fakt je to ale už strašně dávno, hry byly ještě docela novy. Teď je hraji podruhé Far Cry 2 jsem aktuálně zvládl jen s menšími problémy na třetí obtížnost že čtyř dostupných (v češtině se obtížnost jmenuje trapně "obtížná", v angličtině pravděpodobně "hardcore"). Stejně takovou obtížnost chci zvolit i u Far Cry 3, ale vím že hra má mnohem víc RPG prvků a souboje budou vyžadovat víc než jen krytí a střílení. Navíc napíchávání se vylepšujícími injekcemi (nejen těmi uzdravujícími), tiché zabíjení, odlákávání házením kamínků, odpojování poplachů atd. Jen se chci zeptat jestli si myslíte že bude moudré zvolit též třetí obtížnost ze 4 dostupných "warrior". Jinak ještě písnu že všechny akční hry nabízející 4 obtížnosti jsem na třetí bez rozbití klávesnice zvládl s jednou jedinou vyjímkou a tou je Doom Eternal
Děkuji za jakékoli reakce

Předmět Autor Datum
Dvojku nejak uz nepamatuju, ale od trojky je FC lehky na jakoukoli obtiznost. Teda okud nehrajes ram…
Dwane Dibbley 13.04.2021 05:40
Dwane Dibbley
Tezko rict, hodne zalezi na systemu jaky ti vyhovuje. Ja jsem FC3 zpocatku nedaval ani na nejlehci o…
RedMaX 13.04.2021 07:00
RedMaX
Pravda u dvojky se jen čeká na odemčení nabušenějších zbraní, u trojky na ušití každé peněženky aby…
Boss_1 14.04.2021 01:45
Boss_1
Stanoviste zustavaji osvobozena. FC3 je nejlehci z cele serie. Temer vse lze resit takedownama kdy j…
Dwane Dibbley 14.04.2021 16:16
Dwane Dibbley
FC4 bylo rozhodne pro me lehci. poslední
RedMaX 14.04.2021 18:27
RedMaX

Tezko rict, hodne zalezi na systemu jaky ti vyhovuje. Ja jsem FC3 zpocatku nedaval ani na nejlehci obtiznost. System vetveneho stromu vlastnosti, ktere postupne vylepsujes, mi u strilecek absolutne nevyhovuje. Nerozumim tomu, proc bych na zacatku hry, kdyz jsem se s ni jeste neszil, mel byt tak slaby, ze se zapotim u kazdeho souboje a na konci hry jsem, jak rambo, ktereho nic neohrozi a uz to vsechno vydrtim bez mrknuti oka.
Oproti tomu FC2 je jeste klasicka strilecka, kterou jsem hral na tu druhou "normalni" obtiznost a ktera je spis otravna (respawny nepratel) nez narocna.

Pravda u dvojky se jen čeká na odemčení nabušenějších zbraní, u trojky na ušití každé peněženky aby postava unesla aspoň něco. "respawny nepratel" musel jsem se podívat co to je, až jsem to zjistil, pravda je to tak každé vystřílené stanoviště se za pár minut opět obalí nepřáteli. Stanoviště jsem se pak snažil jen projíždět což ale není jen tak, tím spíš když stojí třeba na křižovatce. A navíc když se jen projede nepřátele ihned startují auta a pálí ti do zad. U trojky si nejsem jist jestli osvobozené stanoviště osvobozené zůstane, možná se ho nepřátelé můžou po nějaké době pokusit obsadit, fakt nevím. Každopádně hraju na "warrior" obtížnost a uvidím

Stanoviste zustavaji osvobozena. FC3 je nejlehci z cele serie. Temer vse lze resit takedownama kdy je lhostejne jakou mas obtiznost. Sniperka s tlumicem je dalsi vec, kdy na obtiznosti nezalezi pokud trefis hlavu, AI je stejne blba na vsech obtiznostech. A v neposledni rade granatomet gl94, ktery vycisti vse kdyz se neco podela (super hlavne na vozidla).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru