Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s pripojenim na gta online

Zdravim, trocha som si upgradoval PC a po upgrade a nainstalovani vsetkeho potrebneho sa mi neda dostat do GTA Online. Support mi dal iba odpoved, ze mam pomaly internet. To je sice pravda, ale ten mam pomaly uz X rokov a doteraz mi to GTA online islo, dokonca doma sme hravali misie na 4PC GTA Online pripojeni spoĺu naraz. Aj teraz na troch PC idu vsetky GTAcka v pohode, len to moje je mimo.
V nastaveniach NETWORK INFORMATION v Pc ktore sa v pohode pripaja je v polsednom riadku
PCP Enabled
a ja tam mam o jeden riadok naviac predposledny
NAT-PMP / PCP Disabled
posledny
UPnP Disabled
Firewall som kontroloval, povolenie administratora aplikacia ma. Fakt netusim co mi brzdi prihlasenie toho online-u. Story mod mi ide v pohode, Social Club tak isto. Proste sa top nechce pripojit na online a vypisuje tam po dlhsej dobe, ze to trva dlhsie a preto ma to nepripojilo a ze to mam skusit neskor.

Předmět Autor Datum
Updatol som firmare na routeroch, skontroloval uPnP na routery a skusil so zapnutym aj vypnutym. Co… poslední
vavrapeter 02.03.2021 20:24
vavrapeter

Updatol som firmare na routeroch, skontroloval uPnP na routery a skusil so zapnutym aj vypnutym. Co sa pri tej novej instalacii pokaslalo?
Pripojene to je na ADSL cez Asus DSL-AC56U(dva PC napriamo) a z toho do Asus RT-N13U(dalsie dva PC). Ja mam PC na ten RT-N13U aj s mladsim synom a jemu to ide. Dcera a starsi syn na AC56U a im to ide tiez?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru