Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nějaký prográmek, na čištění nesmazaných souboroů po hrách ?

Moc udaju jsi neposkytl, ale dovolil bych si tvrdit, ze hry zakoupene a instalovane pres Steam nezpomaluji pocitac vubec, pokud teda zrovna nejsou zapnute.

Odinstalace hry se v podstate da provest i jejim prostym smazanim ze steamovske knihovny, ale samozrejme je vzdy lepsi udelat odinstalaci, aby to po sobe smazlo i zapisy do registru atd.

Jinak co se tyka moznych cest, kde vsude mohou byt data hry, tak ve skoro vsech pripadech jsou to tyto cesty, ktere lze prohlednout po odinstalaci hry i rucne a pripadne domazat:

1. Slozka ve steamovske knihovne, pripadne knihovne jineho klienta.

2. C:\Program Data - jedna se o skrytou slozku, u her se moc nepouziva, ale nekdy tam i hra nejaky ten konfigurak odhodi.

3. C:\Users\"uzivatel"\AppData\Local a \Roaming - do techto dvou se hazeji konfiguraky programu teda i her, AppData je skryta slozka

4. C:\Users\"uzivatel"\Dokumenty a \Save Games - do techto dvou se casto umistuji sejvy her a pripadne i konfiguraky

5. Nekdy neco muze zustat i v registru systemu: regedit a typicky cesty: "Počítač\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE" a "Počítač\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE" a v tech je obvykle klic s nazvem herniho studia nebo hry.

----

I tak muze po hre v systemu neco zbyt a to sdilene knihovny, napriklad DirectX nebo NVidia PhysX, ty ovsem urcite mazat nechces, budou je vyuzivat i dalsi hry.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny