Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Psaný role play na Discordu

Zdravím, rád bych založil silnější komunitu nadšenců nebo i příležitostných hráčů RP na Discordu - vytvořil něco svého, co bude mít propracovanější systémy a větší příběh. Samozřejmostí je i založení RPG systému a volnosti ve hře. Kvůli Covidu se lidé nemohou scházet na akcích a to je problém. Dobrých RPG RP serverů v češtině také moc není a když ano, jsou z jistých směrů omezené buď technologicky, příběhově nebo nedostatkem času tvůrců a vlastně cokoliv z toho docela dost narušuje chod hry. Od pár dotazovaných jsem se také dozvěděl, že nejsou spokojeni s trochu arogantním vedením RP serverů, kde si administrátoři a tvůrci chodí spíše léčit frustraci tím, že "můžou cokoliv" a kazí tím akorát hru lidem, kteří tam něco budovali měsíce.

Pokud máte na mě přibližně 5 minut, byl bych rád za vyplnění tohoto dotazníku: https://forms.gle/n6JikE24dKak9UBs8
Dotazník je anonymní a pomohl by mi při tvorbě nového projektu - rád bych něco vytvořil s ostatními lidmi, nějakou komunitu, kde se budou cítit hráči pohodlně a budou tam chtít hrát a trávit tam volný čas budováním příběhu.

Omlouvám se, pokud to je zařazené ve špatné kategorii. Děkuji každému, kdo mi obětuje těch 5 minut na dotazník nebo jen na přečtení tohohle :)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru