Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WoT - koupili jste si vánoční krabice?

Já GSORa moc nehraju, právě ten příšernej reload to zabíjí. Vysřílel jsem zásobník a Burák si mě přišel posvačit, měl jsem naštěstí dost HP. GSOR má sice brutální pene na goldu, ale taky brutálně klesá se vzdáleností! Takže na 500 metrů máš asi tolik, co na AP. Takovej KanonenJgPz má taky APCR, ale tam je pokles na 500 metrů jen asi 20 mm.

3 Buráci v četě - jo a vždycky je má protivník. A obvykle je jasný, jak to dopadne. Pokud nechcípnou hned na začátku, tak sami rozeberou půlku týmu. S tou vysokou alfou by se to dalo jezdit i Full Gold.

Zjišťuju, že po celé vánoční akci mi největší radost udělal TradeIn, kde jsem vyměnil Schwarzpanzera za KanonenJagdPanzera 105. Nic pro začátečníky, ale je to rychlá svině s vysokým maskováním, penetrací, přesností a rychlýma střelama. A pak ještě jsem rád za ty šestkový tanky, co mi padly, ty občas vytáhnu.
Zajímavý je to ISU-152k, s tím stačí dát dva zásahy a máš vyděláno. Ovšem něco za něco, je to lenivý a má to nesymetrickej odměr děla, doprava jen 5°, což je občas omezující.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny