Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WoT - koupili jste si vánoční krabice?

Jo zbavil, jak jsem psal TDčka už víceméně nehraji a taky z důvodů, které sám píšeš. Nějak mi nevyhovuje dlouhé nabíjení a zaměřování i za cenu velkého poškození. A k tomu ještě velice mizerná pohyblivost. Já tu ISU-152 s dělem BL-10 hrál ještě jak byla v klasickém stromu, takže ten tank znám. Po dlouhé době, na Chuckovu slevu jsem koupil Obj. 704, který jsem zatím ještě nehrál. Navíc mám SU-130PM a Skorpiona G, které mi sedí více.

Jako taky mám AMX 13 57, víceméně mám celou linii těchto lehkých francouzských tanků, ve své době mi hodně seděla. Do příchodu EBRů. ELC Even je něco jiného, má šílené maskování, je malý a tady asi výhody končí. Dělo je otřesné, dlouhé nabíjení, dlouhé zaměřování, nepřesné. Pohyblivost není nic moc extra a pancíř žádný. Jak se hraje za HWKa nevím, ještě jsem ho nezkoušel. Tvůj syn to nazval trefně, opravdu vypadá jako malý Leopard. Mě se vždycky líbil Ru 251, nedávno jsem si ho pořídil. S RUčkem jsem zatím odehrál pár bitev, řekl bych, že má velice dobré dělo, přesné, podobné vlastnosti čekám u HWKa. Uvidím.

Kanonenjagdpanzer se mi vzhledově líbí, ale nikdy jsem ho nehrál, možná ho někdy zkusím.. Škodu T40 mám, odehrál jsem s ním 160 bitev a můžu říct, že to není špatný tank, dá se s tím hrát.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny