Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WoT - koupili jste si vánoční krabice?

Ty ses zbavil ISU? No je fakt, že je to dost specifickej tank a ne každýho bude bavit. Je to líná lemra s diskutabilním pancířem a křivým dělem, jež si zakládá jen na vysoké alfě a penetraci. Jinak nic moc, uznávám, ale právě ty prdy za 750 jsou důvod, proč to občas vytáhnout. Občas, ne často.

ELC jsem občas zvažoval, ale mám AMX-13/57, takže není důvod k dalšímu fr. scoutovi, zvláště když AMX je velmi zábavný stroj.
HWK dostal synek z waflokrabic, nazval to "malej Leopard". Na scouta velký, spíš se to blíží papírovýmu medku. Může být zajímavej. Já mám M41 90 GF, což je něco podobnýho, taky je to větší, ale moc to už nehraju. Na scouta velký, na medko slabý dělo. HWK je na tom stejně.

Ještě jsem dneska trochu podrandil toho Kanonenjagdpanzera. Sice mi nedopřál tolik výher, ale dvakrát za den jsem dostal medaili Ostřelovač. Ten tank je IMHO opravdu podceňovaný, narozdíl od Strv nemusí přepínat režim a je dost hbitý.

Původně jsem uvažoval o DickerMaxovi, ale to je pomalá plečka, takže jsem to zavrhnul. A ze šestek už většinu mám, buď jsem je někde nějak dostal, vyjezdil, nebo si i koupil, takže už tam není nic, co bych chtěl. Za úvahu stojí Škoda T40, není to tak strašný, jak to někteří popisují. Dává prdy za 220, dokáže překvapit. Ale už ji mám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny