Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem EA Play na Steamu převod dat ?

Zdravím, budu si teď kupovat "nový" EA Play přes Steam na svátky a jakožto vlastník i steamu i originu a zastánce jedné herní knihovny, by mě zajímalo zda implementovali nějaký převod dat př. odehrané hodiny, achievementy z jichž dosažených her v samostatné Origin hře, když si ji teď nově mohu valit přes steam.
Vlastním třeba Star Wars Battlefront 2 na Originu, pokud bych si koupil EA Play na steamu mohu tuto hru přiřadit na steam a potom ji hrát tam, i když už mi třeba ea play vyprší, když ji mám koupenou (mimo steam). Nebo jak se klient zachová? Zkoušel někdo? Samozřejmě si nebudu platit předplatné, abych na něm hrál hru kterou mám koupenou, ale když už na ni dostanu chuť rád bych ji měl oficiálně ve steamu, když už k nim EA taky přešlo. Snad mě někdo pochopí :S

Předmět Autor Datum
Nie! EA a Steam sú rozdielne servery. Jednoducho - v Steam ich budeš mať ako hry tretej strany, spus…
yYy 21.12.2020 11:56
yYy
Aha škoda, a na hry které koupím na steamu přes EA play to funguje jak tedy. Ty se normálně přidáváj… nový
Gomboš 21.12.2020 14:28
Gomboš
Moc jsem se tu nedozvěděl a konečně měl čas to vyzkoušet, tak koho by to zajímalo: Hru kterou vlastn… poslední
Gomboš 27.12.2020 16:15
Gomboš

Nie!
EA a Steam sú rozdielne servery. Jednoducho - v Steam ich budeš mať ako hry tretej strany, spustíš na Steam klientovi, ale pripojí sa to na EA server (Origin).
Dokonca ich budeš mať i v knihovni EA. Na Valve (Steam) sa výsledky nebudú ukladať.

Moc jsem se tu nedozvěděl a konečně měl čas to vyzkoušet, tak koho by to zajímalo: Hru kterou vlastním na originu jsem odinstaloval, koupil si EA play na steamu a tuto hru jsem si znovu stáhl a nainstaloval přes steam EA play. Achievementy mi hodilo na steam hotové co mám a všechen postup ve hře mi to zanechalo ingame odemčené věci. Na originu se mi vytvořila hra v knihově podruhé s proužkem steam. Příjemné jištění pro mě, hra mi jede o hrozně moc lépe než předtím, nevím jestli je to jen tou přeinstalací, nechal jsem ji na stejném SSD disku jako předtím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru