Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Steam guard na novém telefonu.

Hele, nechci rikat, ze to tak nebylo, to bych to musel jit hned vyzkouset taky, ale Steam mi vzdycky sel na jakejkoli custom Android a to pouzivam neoficialni OpenGapps v minimalni konfiguraci. Je velmi pravdepodobny, ze chyba nebyla na strane aplikace Steamu, ale na strane tve spatne upravene ROMky. Proste nesvadel bych chybu nutne na Steam.

Jinak jsem teda naschval koukal na netu, co Steam Guard a Gapps a nasel jsem na redditu vlakno, kde clovek psal, ze stejne jako mnoho jinych aplikaci ma i Steam resene notifikace pres Gapps a tudiz ti neprijde notifikacni zprava o kodu bez Gapps. Fakt je, ze i na mojem LineageOS to zlobi a funguje nebo spis nefunguje podle momentalni nalady telefonu, ale tak neni problem otevrit aplikaci a kod si tam precist. Jinak by Gapps pro aplikaci Steamu nemely byt potreba.

Ano, Android je debilni system, kde pulka veci nefunguje uz v zakladu, kdyz pouzijes nejakou spatne upravenou ROMku, prestane fungovat i druha pulka veci a je to cely na jedno velky ..., jenze to je proste dan za pouzivani nejzprasenejsiho OS, ktery kdy na nejakem pocitacovem zarizeni existoval. Android je krump a s tim my ani jeden nic neudelame, bohuzel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny