Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hra co za něco stojí

To je tezky, kazdyho bavi neco jineho, ani jsi neurcil zanr. Proc ne stary hry? Spousta starsich her je porad zabavna a casto lepsi nez ty nove.

Jako jestli jsi nahledl do vlakna ke Gothicu, to je uz opravdu stare, ovladani hry uz dneska neobstoji a jasne i ta grafika je uz slaba, ale s tema patchema se na to porad koukat prekvapive da. Ale treba takovy Gothic 3 ten uz je s opatchovanim i graficky porad na koukatelne urovni. Nebo si vem ceskou hru Mafia, ten original porad stoji za to. U soucasneho remaku jsem cetl, ze je zmenene vyzneni pribehu, nebot doslo ke zmenam v charakteru postav, takze je z toho slatanina. Nebo takovej Two Worlds, Risen. Navic tyhle hry maji i novejsi pokracovani, navic to vyslovene nenavazuje, takze se daji hrat ty, pokud nechces starsi dily. Dalsi mas 3 dily Zaklinace, jako jednicka je na prvni pohled hodne divna, ale pribeh je tak dobry, ze jsem si i na to podivne ovladani a grafickou stranku zvyknul a vubec mi to pak neprislo.

Z novejsich her oba dily Dishonored, tam to bylo vyslovene dobre. Potom snad Deus Ex oba Human Revolution a Mankind Divided nebyly vyslovene blbe. Co bylo vyslovene o pribehu, bylo Life is Strange, to prvni byla pecka. Potom je hodne zajimava a kratka hra The Vanishing of Ethan Carter. Dost me prekvapilo Bound By Flame, tam jsem ani nahodou necekal, ze to bude tak dobre. Hodne zajimava a prijemne kratka byla i hra Spec Ops: The Line. Jak tu pisou, tak obnovena serie Tomb Raidera taky neni zla, mam teda za sebou dva dily. No a osobne se mi moc libila takova klasika Sniper Elite 3 a Sniper Elite 4. Hlavne treti dil ma hratelnost jako mely podobne valecne hry driv - stary Medal of Honor AA a Call of Duty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny