Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaklínač 3

Nemyslím si, že bych na Ciri kašlal, jen prostě se nechci s Ciri koulovat (což mně přijde jako naprosto stupidní, že taková věc ovlivňuje příběh). U Císaře jsem s Ciri nebyl a žádné peníze bych si od něj nevzal. Kdybych mohl, tak je při prvním setkání ihned zapíchnu. Takže podle toho vypadaly mé odpovědi jemu. Každý ten příběh pojme jinak, ale předpokládal jsem, že dobrý/špatný konec ovlivní třeba to, že nenechám povraždit své přátele Roche, Ves a Talara. Nebo to, že zabiji Radovida. Podle mého vnímání příběhu jsou tam zásadnější věci v příběhu než koulovačka s Ciri nebo rozmlácení nábytku v laboratoři. Vyhodnocovat konec podle toho jestli se kouluješ nebo rozmlátíš nábytek mně přijde docela smutné v jinak tak dobré hře.

Navíc jako vyhodnocení příběhu by mně nevadilo, že dopadl jak dopadl je to hra, ale zaráží mě ten odfláknutý závěr. Zima vítr a čus titulky. Tak nějaké závěrečné setkání s přáteli nebo jestli zůstaneš s Triss nebo Yen, podle toho co si kdo vybere. Prostě něco a ne nepodstatná ježibaba a titulky. Konec datadisku O víně mně přijde také jako nic. Prostě to utneme na lavičce v nejhorším dialogu celé hry? Wtf? Vůbec jsem třeba nepochopil to, proč záleží, jak já lezu do zadky Ciri jestli se kvůli tomu vrátí z bílé zimy? To jestli zimu porazí závisí na tom jak ji lezu do zadku? To by snad mělo záležet na tom, jak je Ciri silná nebo by to mělo záležet na tom jestli do věže vleze. To mě zarazilo, že ať řeknu co řeknu, tak do věže vleze navíc nemožnost konfrontovat avallac'ha mně přijde také divné. Navíc dialog "co o tom víš, ty jsi jen obyčejný zaklínač" nebo něco v tomhle smyslu mně přijde absolutně stupidní. Geralt pro ni dělá první poslední a Ciri mu řekne tohle? To mě potom napadá, že bílá zima je spravedlivá.

Co se týká konce, tak špatný je nedodělaný a ty dva dobré co jsem viděl, tak osobně aby byla Ciri zaklínačem bych nechtěl a aby byla královnou, tak ji musím přivést císaři (a tím mu udělat službu) a to se mně příčí. Výborná hra, ale konce příběhu jsou katastrofální a konec datadisku o víně je také katastrofa.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny