Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vychadzanie hier na rôznych platformách (už ma to štve!)

Zdravím,

to, že ked chcem hrat Assassina musím mat Uplay som si už zvykol, dokonca aj nato, že ked chcem hrat Battlefield musím mat Origin. No ako čas ide, hry čoraz viac vychádzajú iba exkluzívne na nejakú platformu, alebo službu. Najnovšie z nejakého dôvodu AC Valhalla nebude vobec na Steame. Microsoft kupil Bethesdu a nový TES nebude na PS5. Mám aj VR pre PS a nezahrám si na ňom Half-Life: Alyx. Tešil som sa na nový Hellblade, lenže ani toto si už na PS nezahrám (lebo Microsoft). Ked chcem hrat cez Steam napr. GTA V, musím mat aj ten zasraný Rockstar ucet, ked chcem hrat Fortnite tak iba cez Epic, chcem hrat Halo, alebo Gears of War musím si kupit Xbox (alebo zase založiť ucet na Xbox Live). Dokonca som si niekde davnejšie prečítal, že jeden čas uvažovali CDProjekt založiť tiež vlastnú službu, a tak ani Zaklinac 3 a Cyberpunk by neboli na Steame. Alebo boli, ale zase po spusteni cez Steam by bolo nutne dalsi ucet.

Pointa prečo to sem píšem je, ze zaujima ma co si Vy o tom myslíte a či som jediny, ktorého to štve. Lebo potom si clovek musi pamat kopec nickov a hesiel do roznych herných služieb a knižnicu mam rozhodenu po roznych marketoch.

:-/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dasvam jednoznacne prednost hram, ktere mam s kompletnima instacakama a nejsem zavisly na nejakem we…
gilhad 28.11.2020 20:35
gilhad
Takže pirátíš?
Al Capone 28.11.2020 20:58
Al Capone
Ne, kupuju, nebo stahuju volne stazitelne (typicky Open Source)
gilhad 28.11.2020 21:13
gilhad
To si moc nezahrajes.
RedMaX 28.11.2020 22:01
RedMaX
Třeba zahraje, ale z dost omezeného výběru.. nový
L-Core 29.11.2020 15:44
L-Core
Vzdycky si na linux nainstaluju KBounce, povedena open source hra. Ovsem nemyslim, ze se tu bavime o… nový
RedMaX 29.11.2020 15:53
RedMaX
Davam prednost http://oolite.org/ :-) S radou doplnku se da namixovat nejruznejsi svety a herni mech… nový
gilhad 30.11.2020 13:00
gilhad
Hmm, vesmirny simulator, nic pro me, neni lepsi si zahrat popularni EVERSPACE? Ta druha hra nakonec… nový
RedMaX 30.11.2020 13:43
RedMaX
Davam prednost myslence a svetu pred grafikou, takze devadesatkova grafika me neurazi, rad si zahraj… poslední
gilhad 01.12.2020 11:13
gilhad
Zatim mam (dlouhodobe) vic her, nez casu, takze zadny problem :) nový
gilhad 30.11.2020 12:55
gilhad

Hmm, vesmirny simulator, nic pro me, neni lepsi si zahrat popularni EVERSPACE?

Ta druha hra nakonec open-source neni, nicmene koukal jsem na gameplay a mlatil tam nejakyho kralika, kterej ho malem dostal. Takze dobry az na tu devadesatkovou grafiku, takze taky za zenitem. Ve chvili, kdy budes chtit hrat neco i na pohled pekneho, tak nemas bez klienta moc sanci co hrat.

Davam prednost myslence a svetu pred grafikou, takze devadesatkova grafika me neurazi, rad si zahraju i hry z osumdesatek :-)
Ten kralik asi bude Fluffy Rabbit (odkaz na Monty Pythons, interni vtipek a jedna z dost tuhych nestvur). A za zenitem - no nevim, zatim me neomrzela, a to ji tech 10+ let hraju s jednou postavou ... Ze to neni open source jsem uz psal, stejne jako ze zavisi na oficialnim serveru.

Na everspace jsem se ted kouknul na youtube a moc me nezaujala - i kdyz to mozna bylo podanim, ktere ji prezenrtovalo jako dost omezenou strilecku s vypracovanou grafikou - coz zase moc nelaka me. A gameplay pry 20-30 hodin? Jakoze fakt? To mi prijde hodne malo. Plus to deleni na velice omezene sektory a minimalni moznost volby cest...
I kdyz mozna bych to zkusit mohl, ale dost se obavam, ze to neni hra pro me. Davam prednost otevrenym svetum pred arkadama.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru