Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mafia (2002) NO CD error s CDčkem

Ahoj, potřebuju poradit jestli se někdo nesetkal s touto chybou a nezná fix. Kamarád, kterému jsem pučil orig. Mafii starou říká, že po nainstalovaní a spuštění hodí chybu, že chybí CD v mechanice, i když ho tam má.. Zní to docela divně, netuší někdo čím to může být? Že by už CD nerozpoznalo nějakou "play" část, když instalace valí a CD mechanika načetla? Má Win 7.. Prosím nepište, že ji má cracknout. Zkoušel sem něco vygooglit, ale když napíšu "no cd error" tak to hledá jen warez a cracky.. :( Jde mi o to jestli je pokažené CD, nebo je to nějaká třeba známá chyba systému/hry, která se dá napravit. Díky za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mafia je pokud si pamatuji na více CD, dává tam skutečně play CD? Případně mě napadlo si vytvořit z…
Zajdaz 14.10.2020 10:31
Zajdaz
Je to verze o 3 CD, "play" není ani na jednom disku a zkoušel všechny :/ nový
Gomboška 14.10.2020 12:50
Gomboška
Stare hry z CD/DVD ktere maji ochranu (securom/safedisc) na novych systemech nefunguji. U Win 7/8/8.… nový
Dwane Dibbley 14.10.2020 15:44
Dwane Dibbley
Na W7/Pro/64 jsem Mafii na DVD z Kolekce klasiky normálně nainstaloval, spouštím to s kompatibilitou… poslední
L-Core 14.10.2020 17:18
L-Core

Stare hry z CD/DVD ktere maji ochranu (securom/safedisc) na novych systemech nefunguji. U Win 7/8/8.1 by se to "mohlo" rozjet po manualnim spustenim patricne sluzby (spustit v prikazovem radku jako admin "sc start secdrv"). NoCD crack samozrejme obchazi ochranu, takze by mel pomoci taky.

Na W7/Pro/64 jsem Mafii na DVD z Kolekce klasiky normálně nainstaloval, spouštím to s kompatibilitou s XP SP2 (zkus to), funguje. Jak s DVD v mechanice, tak (po výměně Game.exe) i bez. Žádné opatření proti ochranám jsem nemusel provádět, ten noCD patch byl jen pokus. Tu troj-CD verzi ale neznám.

Zkoušel jsem to teď někdy i na W10/64/Pro, stejně funkční, ale grafika už opravdu není ono, jak jsem to odinstaloval a počkám si na akci toho remasteru. Nikdy jsem z téhle hry zas tak mimořádně unešen nebyl. Prostě jsem ji jednou dohrál.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru