Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mafia 1 D.E. - našli jste nějaké bugy?

Tak mám dohráno - musím říct, že je to důstojný remake. Grafika hezká, hratelnost z 90% zábavná, český dabing v celku taky super. Pár bodů co bych chtěl vypíchnout:
- Enemáci - Xkrát mě vytočilo, když jsem do někoho začal střílet tomsnem a on mi během dávky po 6 inkasovaných ranách napálil jednu koltem a já chcípl - tedy bullet impact je fakt tristní a vypadá to, jako kdyby člověk střílel z kuličkovky.(až na poslední smrtící ránu)
- Co se dabingu týče, je skvělé, že je z velké části původní obsazení - vyvolává to plno hezkých vzpomínek a vzniklo plno nových hlášek. Paradoxně mi ale občas příjde, že ti noví herci dabují lépe, než ti, co tam zůstali - např. v původním znění je Molčík skvelěj, ale i tenhle novej Salieri nemá vůbec chybu. Oproti tomu Vašut je hlavně ze začátku v plno pasážích fakt tragickej (Strašně přehrává, nebo jeho ton vůbec nesedne do kontextu). Občas jsem měl dokonce pocit, že kdyby Tommyho daboval někdo jiný, bylo by to lepší (když vezmu navíc v potaz i fakt, že Tommymu je 30 a dabuje ho 60 letý chlap s vyhuleným hlasem..). Jinak původní Paulie a Sam z 90% super.
- Debilní marker čouhající z obrazovky.

A aby se neřeklo na závvěr napíšu i některé pozitivní věci, které vyčnívají :-)
+ Líbí se mi, jakým způsobem se tvůrci poprali s příběhem - rozšíření vedlejších postav - opravdu vám pak na nich ke konci "záleží", dokreslení příběhu i pozměnění zápletky - věci dávají mnohem větší smysl a hráč se mnohem lépe vžije do hry, hezky upravený konec (podle mého lepší než v originále)
+ Krásné cutscény
+ Atmosféra města
+ Zkrácení/upravení hluchých částí (přejíždění z A do B atp)
+ Dobrá optimalizace

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny