Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mafia 1 D.E. - našli jste nějaké bugy?

Zatím jsem v návštěvě lepší slopečnosti. Anglický dabing je peckový (ne že mě ukamenujete, ale fakt si ho užívám), atmosféra krásná. Grafické bugy, které jsem viděl v recenzích u PS verze na PC nemám.

Jediné maličkosti zatím:

1) Tramvaj má tendenci se po naložení pasažérů na zastávce nerozjet (stačí, aby vaše/NPC auto vedle ní stálo trochu blbě)
2) V Omertě na balkóně jsem neměl sniperku (musel jsem dát načíst poslední checkpoint a náhle se objevila)
3) Jednou jsem nedával pozor a vrazil na křižovatce do auta přede mnou. Rozsypalo se mi čelní sklo a střepiny zůstaly trčet ve vzduchu

Co se mi silně nelíbí už od začátku je držení za ručičku. Nechápu, když už si dají práci s takovými věcmi, jako je realistické funění/hekání/zoufalost v hlase postav v určitých momentech, rádio co v tunelu ztrácí signál, klasická obtížnost, kdy při přebití zrbaně přijdete o zbytek patron, proč mi kurňa autoři nedají možnost vypnout neustálé připomínání kosočtverovin jako:

Neustálé připomínání "klávesa" k nástupu výstupu, tou a tou vypneš omezovač, žlutý čtverec s cílem který ten zážitek prostě kazí, neustále svítící současný úkol v rohu obrazovky. Mohli jsme si to vše nastavit sami..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny