Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem S.W.I.N.E HD Remaster - tip na hru

Strategicka originalni kreslena hra s dobrymi hlasky, nyni po hd remasteru ve sleve 50% 5 euro.

Docela zaprah na mozkove bunky, teda pokud hrajete na hard. Jedna se o hru s tanky, kde proti sobe valci zajici a prasata v ruznych bojovych komickych vozidel dnesni doby, hra obsahuje 2 kampane a to jak za prasata tak za zajice dohromady 22 misi. Cilem je vetsinou obsadit nebo ubranit nejake zakladny, s tim ze hrajete proti nekolikanasobne prevaze a jediny co vam hraje do karet je vas mozek nebo male vylepseni a levelovani tanku, ktere pridava pridavny pancir.

Tajto asi budu hrat dlouho, protoze jsem prave delal 5h misi, a to jsem teprv v 5 misi kampane zajicu. Samozrejme zde funguje ukladani hry a pozastavovani, takze kdyz mi vybouchne moc tanku, s kteryma se musi setrit abych na dalsi misi mohl vubec nejakym tankum rozkazovat, a ja zacnu zurit ze to je na hard moc tezke, muzu si kdykoliv hru vypnout a jit si zapalit a pak se vratit zpatky na pozicich kde jsem byl. Mise na hard se musi delat extremne fikane, a je nekolik cest jak zakladnu obsadit.

Naposled jsem mel vyrazenou celou armadu (bez paliva, munice či věze, dokud vozidlo zije zůstane vám, ale je nepojízdné a jedna rána ho znici, nadruhou stranu prasata ho ignorujou) a musel jsem
strilet poslepu delostrelectvem po tezkym tanku co me nahanel, a riskovat do toho male bezbranne auto ktere svolává bombardér, ale ma nejlepsi dohled ve hre.

Jestli mate radi logicke hry ktere nejsou nudné, idealni volba, dokud je ve sleve. Je to sice remaster, ale puvodni hra je z roku 2002 ktera nepodporovala fullhd, takze zadne vybuchy jak z Far Cry necekejte.

Předmět Autor Datum
Swine neni zadna logicka hra, ale klasicka strategie. Tedy pokud remaster hru kompletne neprekopal.
Dwane Dibbley 06.09.2020 17:12
Dwane Dibbley
Ty svině, logiku tam stejně musíš použít. Ten remaster změnil hlavně textury a odstranil konzoly na…
Sempron 06.09.2020 20:46
Sempron
Ale ty tu konzoly jde přidat pres mody 8-) poslední
Sempron 07.09.2020 15:01
Sempron

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru