Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Division na UPlay free

Zdravim,
mame doma tri ucty UPlay na troch PC. Teraz je akcia na The Division zadarmo. Na dvoch uctoch mi to hned po spusteni dalo hore ponuku hry zadarmo (tie maju level 13 a 15 tusim) a na tretom mi to tu ponuku hry zadarmo nedalo (ten ma level 2)? Je to od isteho levelu, ci co? A este tie dva vyssie level ucty mam v cescine a ten s level 2 mam v anglictine, aj ked som si tam nastavil cescinu. A ma trochu inu grafiku? Neviete co je to za haluz? V tom level 2 ucte mi to dava iba ponuku Trial hry a ked na to kliknem, tak ma to hned hodi do Steam uctu.

Předmět Autor Datum
Je to "ochrana" Ubisoftu. Založenie účtu = level 1-2 (aj podľa toho, ako je účet nastavený - zabezpe… nový
yYy 09.09.2020 17:02
yYy
Mam level30 a Division mi to nabizi jen za 10€... nový
Dwane Dibbley 09.09.2020 19:32
Dwane Dibbley
Rozdávačka už skončila. https://register.ubisoft.com/the-division/en-GB poslední
L-Core 09.09.2020 21:17
L-Core

Je to "ochrana" Ubisoftu. Založenie účtu = level 1-2 (aj podľa toho, ako je účet nastavený - zabezpečenie, prihlasovanie 2F overovanie). Levely môžeš zvýšiť zaregistrovaním kúpenej hry u nich, prípadne krabicovky (ešte niekde existujú a vyžadujú pripojenie a registráciu hry na ich serveri), diskusiou, komentovaním, recenziami, stiahnutím FREE hier (DEMO) - tie potom môžeš zo zoznamu vyhodiť.
Nie som si istý, ale mám taký dojem, že od L5 by to už malo byť použiteľné - mne stačila jedna krabicovka a potom to už bolo možné. Teraz mám L14.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru