Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hry nejlevněji

Kuprikladu ja hraju Oolite, ktera je opensource a rozhodne to neni ani mrtva, ani mala zalezitost. http://oolite.org/ https://en.wikipedia.org/wiki/Oolite_(video_game)

Navazuje ideove na puvodni Elite ( https://en.wikipedia.org/wiki/Elite_(video_game) ), kterou (vcetne dvou sequelu) mam normalne koupenou, ale rozviji ji do mnohem vetsiho formatu a nesrovnatelne lepsi grafiky. Plus je k ni spousta modulu (OXP) a je mozno si vytvaret i vlastni, coz ji posouva nekam zcela jinam, nez kde byla puvodni inspirace (puvodni Elite chodila na 8bitech, Oolite v "plny palbe" dokaze dat zabrat i soucasnym hernim PC).

Vzhledem k tomu, ze Elite jsem hral tak radove od 1990, kupoval (no spise pracne shanel) si sequely a na OOlite jsem presel neprilis dlouho po jejim vzniku, protoze to bylo dalsi pokracovani Elite, tak o nejakym "trhani z ruky protoze zdarma" se rozhodne mluvit neda. A tuhle serii her jsem proste chtel, takze mi nebylo lito dat za dil mesicni plat (kdyz byly placene) nebo vlastne jen kvuli ni si postavit pocitac za 60.000 letos, aby chodila se vsim vsudy na max bez problemu. Proste kdyz hru chci, tak si ji poridim a jestli stoji o nejake blbe 3 Eura vic nebo min me zily vazne netrha.

A takovychto her je vic, akorat me zdaleka vsechny tak nelakaji a proto vetsinu z nich nemam.

I tak mam polici plnou krabicovek, ke kterym se rad i po letech vracim, protoze jsou necim vyjimecne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny