Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Flight Simulator - nadnasi ta blbost, nefunguje

Rozbehl jsem Flight Simulator. Sice nastaveni firewallu na nizkou uroven filtrovani, ale aspon nejak.

Obcas to pada, nevim proc, ale gamepad (Xbox S) mi jde neustale doprava, ikdyz nakalibrovany je. Ma to extremni mnozstvi nedodelku. Kdyz pominu mapy, ktere vubec neodpovidaji, tak treba jsem nebyl schopen pristat, hra si delala co chtela a bylo to silene. Letadlo bylo zcela neovladatelne a proste ta hra celkove nefunkcni. Pak jsem si vsimnul, ze mam zapnute asistence a hru mam na EASY. Prepnul jsem to na MEDIUM a nahle to beha mnohem lepe a uz dokazu i pristat.
Na MEDIUM je ale zase problem, ze hra nenecha cloveka s letadlem spadnout, to nejde nikdy ani na nejvyssi obtiznost HARD, ale v pripade "crashe", hodi cernou obrazovku a provede restart. Protoze je hra nastavena naprosto prehnane, tak mi to ovsem napise, ze moje letadlo je mym letem stresovano a ukonci se to. To je nesmysl.
Problemu je mnohem vic. Ovladani je postavene vyslovene pro klavesnici a na gamepadu je to obcas utrpeni, hlavne kdyz mi hra dava pokyny, co mam zmacknout na klavesnici. Jako kdyby to netusilo, ze hraju na gamepadu. Nakonec jsem musel vsechny notifikace hry vypnout, aby me to nerozcilovalo.
Ovladani letadel nevim, jak je realny, ale nic moc jinyho nez udajne nejlepsi letadlo na svete od Zlin Aviation (to zlute) neovladam, takze litam s nim.

Grafika je problem sama o sobe. Bazen v Podoli je na krivo. Voda v rekach je casto nad krajinou nebo ma neskutecne "vlny". Misto prehrady je proste zasek vody, spousta mostu je pod vodou. Chybi veskere historicke budovy, Americani to neznaji, kdyz sami zadny nemaj, tak to tam nedali. Chybi skaly, snad veskere skalni utvary jsou premodelovane do kopcu, vubec neco jako vrstevnice moc do enginu hry nezapracovali, takze je casto placka i tam, kde to vubec placaty neni. Prahu ochudili nejen o historicke budovy, ale chybi i panelaky. Vetsina domu ma klasickou strechu. (Ne)nasel jsem i domy kamosu, ktere chybi uplne. Vubec se v tom dost blbe orientuje. Nevim teda, ale nejde ta zakladni mapa, kde nic neni nejak prepnout na nejakou aspon trochu normalni? Kdyz letim nekam na nejake konkretni misto, tak furt prepinam na Seznam mapy, protoze najit neco na te zelene mape ze hry je teda orisek.

Na Xboxu Series X (Kurt)bude instantni loading a klidne muzete hrat dve hry a v realnem case se prepinat z jedne do druhe. Bude to uzasny, ale mezitim by Microsoft mohl udelat, aby se Flight Simulator nenacital 10 minut nez me pusti do hry a kdyz se naopak na PC ze hry prepnu pryc pomoci ALT-TAB, tak aby ta hra prestala vytezovat procesor a grafiku a aby prestala hrat hudba. Snad vyjma starsich portu z Playstationu (napriklad FF XIII) to umi vsechny dnesni hry.

Jako urcite to neni blba hra, to v zadnem pripade a je docela pravdepodobne, ze to bude dost dobra hra, akorat absolutne NENI dodelana. Tenhle paskvil si Microsoft mohl nechat pro sebe, jeste tak rok na hre pracovat a pak to vydat opravdu poradne naprogramovane!!!
To by me zajimalo, po tomhle propadaku, kdo jeste Microsoftu cokoli uveri z toho, co proklamuje smerem k novemu Xboxu. Ja kdybych byl konzolista, tak ted uz neverim Microsoftu ani nos mezi ocima a radeji bych zamiril ke konkurenci. Jestli tohle melo udelat Microsoftu v hernim svete reklamu, tak se to vazne nepovedlo.

Howgh.

(L-Core: video ti nenatocim, je to samo o sobe prilis narocne na vykon compu, ale jestli chces vytipat nejake obrazky, tak posli adresu do posty, jeste to mam 14 dni k dispozici, tak bych to mohl zvladnout.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny