Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdyby blbost nadnasela (Ubisoft hry)

Záleží jak která hra. Některé to mají tak a některé tak. Ano nebo ti hráči dokážou tu hru pěkně *****, viz world of tank, každý jezdi tak, tak jak nemá. Tam kde se očekává nápor nikdo není, jedou jinam kde nikod skoro není a ouha prohra. Medko se používá jako heavy, light je jako medko protože jsou goldy a vše **** co vidí. Což je velký lol e-100 zničena light tankem, tohle jestli vidí jeho stvořitel musí brečet co wargaming dělá za šroty!!!!!! Někdo je rád camperos. A to není jenom tady, to jsou online hry kde musíš spoléhat na jiné lidi. Když už online tak taková kde můžeš hrát sám, tedy kde můžeš sám zničit třeba 100 lidí. To byl třeba metin2 i když je to kravina a pay to win jak prase. Takže asi tak. Vždy když výjde něco single online hry jdou do *** na nějaký čas.
Ale to má každý jinak. Někdo radši hraje online hry a někdo single.
Pro mě vede single, jelikož nové mapy, kde neznáš lokace, místa, mise i vedlejší mise,postavy atd. Ale když hraješ tanky 10 let sorry, ale už nemáš žádné překvapení kromě toho, že někoho sundáš. Už ty mapy znáš jak boty a opravdu wargaming nedělá nové mapy tak často.
Největší zlo jsou ale ještě webové online hry, travian atd, kde jsi každý může koupit co chce, takže těžký pay to win. To se pak hraje dobře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny