Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry, kterým dáváte palec nahoru

Jo ale na amd to moc nevypadá. Podle posledních zahraničních úniku to bude 15-20% nad rtx 2080 ti a rtx 3080 má být cca 30% podle posledních měření. Uvidíme. Každopádně já mám monitor g-sync, takže je asi volba celkem i tak jasná. Rtx 3080 by měla brát jen 300w cca. Jsem zvědav zda tam opravdu výrobci píchnou 12 kolikáč napájecí. To by musela být nějaká dobrá redukce nebo možná i nový zdroj, každopádně takový zdroj jsem ještě neviděl.
Ovšem u cpu to je zase jiné, asi počkám na zen 4. I když nevím i7-6700k stačí a mám QHD monitor tam zas takový rozdíl mezi top cpu není.
Každopádně u mě bude výkon daleko větší očekávám snad 50% od gtx 1080 ti a rtx 3080 u ti verze možná i více, nemá smysl kupovat karty o 1 generaci tak takový výkon zas tak velký není, lepší počkat a koupit až 2 generaci třeba. Ono jde vidět i ten skok v ray tracing, kde ani rtx 2080 ti nedá ve full hd 60fps a co teprve 4k, ovšem rtx 3080 by už měla mít i jádra ray tracing a být lepší, ale jak říkám, stejně budu čekat na asus karty, přímo karty od nvidie nebo amd bych nikdy nekoupil a divím se že je někdo vůbec kupuje. Napájení ani chlazení není takové jako mají výrobci.
A než výjde asus rtx 3080/ti bude snad amd už venku a snad nějaký test.
Zdroj je super 750w seasonic gold, takže ten má rezervu i tak. Spíš mě zajímá ten kolik napájecí a napájecí systém karty, takový žrout to jsem zvědav. Pak aby ti karty po 2 letech KO.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny