Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Watch Dogs 2 zadarmo

AC nemám rád, protože na klávesnici se ovládá (slušně řečeno) všelijak. Pajdulák si chvílemi dělá, co chce. A nějak se mi nelíbí to svázání se současností. AC her mám spousty, většinou zadarmo. Akorát Paříž a Londýn se mi pozdává, kvůli zpracování měst. Děj - ani náhodou.

FC naopak rád mám, bžilióny vedlejších misí mi nevadí. Že si jsou podpbné, no a co? Copak je to jiné v Elder Scrolls hrách? V extrémní jízdě v Mafii 1? Ono, ruku na srdce, i mise v té hlavní herní linii také nejsou zas tak stráášně odlišné. Někoho zabij, někam dojeď, něco/někoho najdi/dovez, před něčím uteč. Z FC se mi nejvíce líbila jednička (než se tam objevili neviditelní "cosi" + ta nesmyslná poslední mise Volcano) a pětka + datadisk, kompletně dohráno. Mám i ostatní díly, celkem daleko jsem ve dvojce, ve FC 3/4 na začátku, mám kompletně odehrán Blood Dragon, momentálně hraju Primal. Šestku bych určitě bral, akorát se obávám absence češtiny - ale snad se případně vyrobí fanouškovská.

WD - jedničku mám skoro odehranou (vedlejší úkoly prakticky komplet, mise zatím všechny ne). Mám i tu dvojku, ale k té jsem se moc nedostal, po instalaci jsem to hrál pár desítek minut, jen pro získání pohledu na hru. V jedničce je celkem solidní poježdění, po kterém jinde volal RedMax. Akorát motorky na klávesnici se opravdu nepovedly..

Jinak, od Ubisoftu jsou i Trackmanie, tam všude převažují plusy. T2 mám komplet (všechny 4 hry), kromě toho Turbo, teď vydali novou Trackmanii, ale na jejich režim výpalného zvysoka kálím, zkusil jsem akorát tu free verzi.

Osobně mám Ubisoft rád. Nad tím jejich klientem ale radostí nehýkám - ale co se dá dělat.

Těším se na řev, až FC pozitivní publikum zjistí, že FC6 vyjde jen na Uplay a EPIC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny