Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cheater tohle by měl dostat každý a pak doživotní ban

Bla bla bla, seš jak kolovrátek. Hra do kopru nejde, denně jsou přihlášeny desítky tisíc lidí. Nový mapy vznikají, nedávno přidali Berlín, přijde Perlová řeka.
Gold munice je určitý problém, ale vypadá to, že ani WG sami neví, co s tím (už testovali nějaký úpravy, ale bez úspěchu). Ale nevidím v tom až takovej průser, abych to přestal hrát a blil na fórech, jak je to na hovno. Když ti vadí gold, hraj Tier VI, tam toho tolik nelítá. Na druhou stranu se použití goldů nedivím, když proti mě stojí nějaká obluda, tak raději nabiju ten gold, než abych jak Mirek Dušín čestně chcípnul, protože gold fujky fujky.

Balistika tam je, ale jen kosmetická, obloukem to samozřejmě lítá, stačí si zahrát s KV-2 a uvidíš, jak to lítá obloukem. Ale snad si nepředstavuješ, že hráč bude ještě hlídat výškový náměr při střelbě? Na to tam je posádka a to dělá střelec, ty seš především velitel tanku a určuješ, kam se bude střílet. Balistiku má na starosti střelec. Vždyť je to hra, ne simulace, ty furt jen kňučíš, že ta hra není to, co TY chceš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny