Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tip na hodne spatnou zavodni hru

Jeste jedna poznamka:

Mys - neustale vyskakuje, behem zavodu je sice skryta, ale jinak tam vzdycky je, ikdyz ovladat to muzu a take ovladam cele na klavesnici, je to docela rusive.

S tim se poji pritomnost metro aplikace Xbox na pocitac. Kdyz chceme stahnout hru v teto aplikaci, tak nam da na vyber logicky disk (C:, D:, E:, ...), na ktery to chceme ulozit. To je vsechno, nelze zvolit instalacni cestu, v rootu disku to udela 4 slozky, z nichz 2 slozky jsou po nainstalovani hry prazdne a zbytecne, ale zustanou tam. Nejde je ani smazat, ani se do nich podivat. Musel jsem zmenit vlastnika slozek, pridelit si prava a podivat se, co v ktere slozce je, potom jsem zbytecne slozky smazal, ale stejne tam jsou jeste dve: WindowsApps - tam je samotna hra, WpSystem - tam jsou nejake konfiguracni soubory. Chapu, ze tohle je na konzoli Xbox jedno, ale na pocitaci je to dost trapne, ze Microsoft na vlastnim systemu neumi pouzivat ani system slozek.

Jednoduse Xbox aplikace pro PC je uplne ten nejtragictejsi herni klient. Mam ted ty 3 mesice zdarma, ale potom to okamzite odinstaluju a nikdy si pres to nic nekoupim!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny