Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Budeš muset čekat. Možná bude nějaká akce na konec školního roku, ale že tam bude Defender, to ti ni…
Prasak 14.06.2020 19:14
Prasak
Přilepim to sem - dá se ta bezplatná hra hrát i bezplatně, nebo to bez investic jako do standardní b… nový
Depaje 16.06.2020 09:15
Depaje
Jo, jde to bezplatně, ale spíš jen v nižších úrovních, nejvýše do 8 úrovně. Pak už je to nastaveno t… nový
Prasak 16.06.2020 09:38
Prasak
Ok, díky. nový
Depaje 16.06.2020 09:52
Depaje
Je to sice deklarováno Free to play...ale upřímně, bez jakékoliv finanční podpory s ebudeš neskutečn… nový
Schizo 22.06.2020 20:55
Schizo
Nevím, jak je to s tou podporou opičky. I když mám měsíc prémka, je to jak na houpačce. Včera jsem v… nový
Prasak 24.06.2020 20:54
Prasak
Jenže ani to že víš že máš v týmu modrásky, nebo fialky, nic neznamená..už několikrát jsem zažil, že… nový
Schizo 25.06.2020 08:24
Schizo
XVM nepoužívám, ale souhlasím s tebou, že se to řídí podle algoritmu počasí. Momentálně hraju Centur… nový
Hanyse.k 25.06.2020 10:28
Hanyse.k
Stejně je to divný, zásah je označen jako kritický a on dostane jen poškozený kolo a jede dál, to st… poslední
Prasak 25.06.2020 12:23
Prasak
https://heatnews.cz/ nový
Schizo 25.06.2020 08:30
Schizo

Jo, jde to bezplatně, ale spíš jen v nižších úrovních, nejvýše do 8 úrovně. Pak už je to nastaveno tak, že buď si zaplatíš prémiový účet (ne trvale, stačí občas), nebo budeš mít alespoň prémiový tank, abys vydělal víc kreditů, jelikož vyšší úrovně už mají vyšší provozní náklady. Ale dá se to i bez toho a ne každý touží hrát nejvyšší úrovně.
Prémiový tanky se dají pořídit i zadarmo, hra je poměrně často nabízí jako odměnu za hraní.
Vyzkoušej, uvidíš.

Shrnu to - na občasný relax to zadarmo jde. Pokud tě to chytne a budeš to hrát intenzivně, tak bez nějaké tě platby je to už trochu opruz.

Je to sice deklarováno Free to play...ale upřímně, bez jakékoliv finanční podpory s ebudeš neskutečně trápit...ikdyž WOT v nynější verzi, kdy jsou akce " Na vrcholku stromu " nebo tzv Blue Printy , je WOTko neskutečně snadnější než bývalo. Bohužel WOTko to dělá vše pro nováčky, ze kterých cítí prachy...Dřív trvala vyjezdit 10 tier klidně 3 měsíce, dneska ho máš za 15-20 dní, nebo dokonce si ho můžeš koupit za kredity bez expení a trápení se...např 62A nebo AMX 30B...

A hlavně mi přijde, že pokud sem tam nakrmíš opičku z Minsku ( zaplatíš cokoliv...prémko, zlaťáky, tank...je k tobě pak Opička milejší a máš lepší týmy a tím pádem winrate...tohle funguje i pokud to zapneš po delší době.. Ne nic si nevymejšlím, mám osobně vyzkoušeno

Za 11 dní mi končí prémko a už to neprodloužím, co se děje za posledních 45 dní je masakr, public nehratelnej, winrate mi klesnul z 54% na 46,9%..recent za posledních 1 000 bitev jsem pokazil z 1627 WN8 na 1408...to je strašný...nic nepomáhá, změna tanků, servru, tierů...NIC Vykašlat se na to

Nevím, jak je to s tou podporou opičky. I když mám měsíc prémka, je to jak na houpačce. Včera jsem vyhrál 8 z 9 bitev, dneska dostávám na prdel. Co si mám myslet o tvorbě teamů, když většina z obou teamů je vyrovnaná, ale soupeř dostal dvě modřiny v četě a k tomu ještě jednu fialku. Měl jsem chuť se jít utopit, kdyby na té mapě byla voda.

Jenže ani to že víš že máš v týmu modrásky, nebo fialky, nic neznamená..už několikrát jsem zažil, že četa 3 Cheaftainů jela YOLO a byla ze hra do 2 min...co si máš pak myslet, když jediný 10tka ve hře a samý TOP hráči a jsou úplně k ničemu..

A naopak XVM hlásí šanci 22% a vyhrajeme 15:2...jak tohle WOTko vysvětlí ? NIJAK, řekne, že se extrémně zadařilo, nebo naopak, tým nestál za nic...takže je to podle algoritmu počasí..podle toho jak ráno vstane paní Honsová a jak moc se jí bude chtít lhát lidem :)

Ale stačí aby se změnil směr větru a opička začne točit na druhou stranu...tak strašně rozbitý to je...3 dny jsem to nezapnul a nijak mi to nechybí...
Ikdyž blýská se na lepší časy...mají nerfnout kolomrdy..zatím jen mají zpomalit při zásahu předního, nebo zadního kola a to z 95 km/h, na 67 km/h, po prvním zásahu a na 52km/h, po druhým...což by bylo super. Ale ani zmínka o tom, že opět nebude dostávat nějaké poškození :( Zkrátka vymysleli strašnou rakovinu a nechtějí se jí nijak zbavit .

XVM nepoužívám, ale souhlasím s tebou, že se to řídí podle algoritmu počasí. Momentálně hraju Centuriona 7/1, poslední 3 dny nejsem schopen prostřelovat ani při plném doměření a další předchozí 3 dny byly super, dokonce jsem udělal 2 mark na dělo. Na ty kolozmrdy jsem se díval, je to rakovina, to máš pravdu. Včera bitva na Dálnici, náš lehký kempil a nepřátelský kolozmrd aktivně spotoval u naší základny, rozstříleli během chvíle polovinu našeho týmu. Mě se ho podařilo 3x trefit, vždycky jen kritický zásah, hnus.

Stejně je to divný, zásah je označen jako kritický a on dostane jen poškozený kolo a jede dál, to stejný jako poškozený, ale nerozbitý pás, tj. tanku se nic nestalo a jede dál. Pod pojmem kritický si představuju, že zasažený tank má fakt problém, ne že ho to trochu polechtalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru