Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cyberpunk 2077

„Vizuálně je to naprosto orgastický. Množství práce, které na to padlo, je neuvěřitelné a ta práce je naprosto špičková. Jen na reklamy ve hře měly speciální tým a je to vidět,“ píše Vávra na Facebooku a hodnotí Cyberpunk 2077 známkou 9/10. Když patche vše odladí, zvýší se hodnocení na 10/10. „Assassins Creed Valhalla je proti tomu naprostá sračka - 2/10,“ dodává.

Vávra je u Cyberpunku 2077 nadšen z několika konců a vztahů. Obojí může skončit různě.

„Je zcela bizarní, jak se dnešní "rozdělení" společnosti a hysterický kokotismus přenesl i do hodnocení hry. Jsem přesvědčen, že 90 % lidí, co na internetu ječí, že to nejde hrát to nehrálo. Jen koukají na Youtube na clickbait videa a radují se, že můžou něco hejtovat,“ myslí si Vávra své. „
Ano to 11 slovo souhlasí. Hysterky máte pravdu.

V porovnání s jakoukoliv hrou od Bethesdy je to naprosto optimalizované veledílo. A to ani nemyslím Fallout 76. Skyrim, Oblivion i ostatní Fallouty byly mnohem zabugovanější a hlavně horší hry zcela ve všech ohledech. Prostě další fascinující ukázka dnešní naprosté virtuální reality, která nemá nic společného s tím, co se ve skutečnosti stalo, ale všichni tomu věří,“ všímá si Vávra a opět naráží na Skyrim, který v minulosti často kritizoval.
Ano taky pravda a zde nikdo nebrečel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny