Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cyberpunk 2077

Ne ovladač je debilní. Lepší vždy klavesnice a myš. Stačilo jednou jak jsem to zkusil a já bych to vyhodil, ale nebylo to moje.:-)
Můžeš připojit, ale proč tak složitě že? Mě stačí top pc nebo skoro top a monitor nějaký lepší. Tak hádam, že televizi 144Hz a třeba QHD nebo 4k asi za takové peníze nenajdeš jako monitor. A ještě g-sync. Takže asi tak. A taky ne každá televize ma asi dobrý input lag atd. co máš u monitoru.

Tato vylepšení mají sice pozitivní vliv na kvalitu obrazu, avšak jejich aplikace na vstupní signál si vyžaduje jeho další zpracování, což samozřejmě input lag zvyšuje. Vzhledem k tomu, že herní monitory jsou v tomto ohledu jednodušší zařízení, jejich input lag je výrazně nižší. U nejlepších modelů dosahuje pouze nižších jednotek milisekund. Na druhou stranu mohou mít televize input lag i 100 ms, což právě řeší herní režimy.

Herní televize

V herním režimu jsou vylepšení obrazu deaktivována, čímž se radikálně sníží doba jeho zpracování, která tvoří výraznou část input lagu. Herní televize jej dokážou snížit i o 80 a více procent, což tedy ve výsledku může znamenat rozdíl mezi 70 a 14 ms. Ačkoliv takto vypadá příklad velmi dobré herní 4K televize, stále se nemůže rovnat počítačovým monitorům.

A kolik takto nejlepší model stojí že? :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny