Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rise of the Tomb Raider - dalsi spatna hra

Ono to ve vysledku tak hrozny, jak jsem popisoval, nebylo. Parkrat to spadlo, byly tam problemy s ovladanim, ktere prestavalo obcas reagovat, to jo. Jenze kdyz to porovnam s ovladanim treba Assassins Creeda, ktere neni zabugovane, ale presto se pohybovat nejak normalne ve hre, je skoro nemozne, tak si clovek najednou uvedomi, ze i radsi prezije nejake ty zaseky Lary Croft nez hrat AC.

Klidne teda ten druhy dil restartovaneho Tomb Raidera doporucim vic nez hrani libovolneho dilu AC, ted jsem zacal Unity.

Obecne me prijde, ze cim novejsi hra, tim lepsi grafika, ktera ovsem pusobi nejak tak podivne a tim hur se to cele ovlada.

Uz u Deus Ex je Human Revolution lepsi nez novejsi Mankind Divided a i zde je Tomb Raider 2013 lepsi nez Rise of Tomb Raider, ale zaroven me Mankind Divided teda bavil vic nez Rise of Tomb Raider, pritom Human Revolution bych rekl, ze byl horsi nez Tomb Raider 2013.

Nicmene porad plati, ze vsechny ty hry jsou nad prumerem, jen jsem smutny ze zhorsujiciho se trendu v hratelnosti her smerem k tem novejsim. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny