Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší televize na hraní

To je mi jasný a v nových hrách a filmech je pro mě HDR taky dost důležité (víc jak nějaký 240Hz monitory - top hráči poznaj high refresh rate, ale sračkoidní zobrazení TN panelu ne?! Chápu kompetitivní hráče, co hrají profesionálně a nějaká kvalita zobrazení je jim k prdu, ale že si je kupuje i kdejakej Franta?)

Ono určitě záleží na prostředí, kde ta TV bude používaná, třeba pro hodně prosvětlené místnosti bude asi OLED s 700 nits max o ničem, ale třeba já hraji v noci a na filmy se dívám zásadně v noci, tak ocením tu černou barvu... a topovej QLED co má velké množství zón podsvícení stojí pomalu víc jak OLED.

Mám většinu filmů v HDR a zrovna Alita neměla nějak super světelný efekty, kde vynikne HDR, ale třeba Aquaman byl solidní, ale někdy ten content vypadá dost špatně i HDR, třeba Disney co udělali se starými Star Wars, který jsou fakeHDR a sem tam se rozsvítí ten meč 500nits...

Hry jak který, nikdy se mi to nepodařilo rozjet korektně u her na Frostbite enginu a po zapnutí jsou "washed-out", ale většina vypadá super třeba Shadow of War, Call of Duty nové a Doom Eternal vypadá naprosto neskutečně v HDR (hra má dost pokročilé HDR nastavení), možná trochu ještě betatest na PC, ale u TV taky nikdo neví, který standard bude ten hlavní či DolbyVision, HDR10(+), HLG... a málokdo podporuje všechny.
___

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny