Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší televize na hraní

a doporučil mi nějakou pohodlnou bednu do 45k?

Pro konsoli nebo PC ? Jak daleko tu TV budes mit ze chces "75" ?
Za tu cenu mas uz kvalitni nejaky "'43" palcovy ASUS ROG Strix , moniro s podporu FreeSync2 nebo Gsync ktery v TV nenajdes.

To mi pripadne pro TV za ucelem hrani docela hodne a budes doplacet za funkce, které u pripojeni PC, nebo konsole nevyuzijes.
(Za mensi peniz maji nekteré televize mod Game, coz muze byt profil ktery je nastaven, optimizovan k lepsi latenci, kdyz v té TV bude obsazen, tim lépe).

K XBOX X jsem si koupil za podstatne mensi cenu "43" TCL série DP600 kterou mam nastavenou na 60Hz (podpora HDMI 2.0, 4K, HDR10, obrazovka AMVA ), jsem zcela spokojen.
Na hrani se podivej treba po Samsung UE43RU7105, Philips 50PUS7304 taky neni spatna do 15 000Kc.

Jestli chces neco uricitého, upresni co do toho budes zapojovat. PC, nebo konsoli, jestli jde o TV ktera bude prevazne urcena jen na hrani, nebo ji budes pouzivat i jako TV. Jelikjoz jestli né, tak by ti stacila TV s OS typu SmartTV bez OS na nadstavbe typu Android etc.
Co se obrazu tyce, nejlepsi a to po hloubce cerné poda pravdepodobne OLED.
Jestli chces nepotrebujes vylozene utracet, tak by ti urcite stacil i "65" palcovy Samsung QE65Q80 : (QuantumHDR, Direct LED, HDR10+, HLG etc etc)

PS: Nevlastnim; ale velmi dobrou zkusenost a poztek mam s Sony Bravia OLED KD-55A s 100Hz obrazovkou OLED: https://www.alza.cz/55-sony-bravia-oled-kd-55ag8-d5616535.htm?o=5
(Puvodne jsem chtel Sony Bravia A8G/8G zakoupit i do mého obyvaciho pokoje. Celkove se Sony Bravia mam velmi doborou zkusenost.)

PS2
Chodi sem jeden uzivatel, jmenuje se Pekelnik, nebo Lucifer, tusim ze pracuje v obchode s elektronikou ci TV, ten by mohl mit aktualni informace i zkusenosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny