Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dlouho nikdo nic nenpsal..takže máte LIONA a s číslem, nebo už jen bez...nebo jste nestihli/nechtěli…
Schizo 15.02.2023 14:05
Schizo
Liona jsem nebral, nezdá se mi nějak dobrý, vadil by mi hlavně dlouhý čas intraclipu. Podle mě lepší…
Hanyse.k 15.02.2023 18:33
Hanyse.k
Jako ANO, intraklip je peklo, ale pokud si zvykneš a opravdu dokážeš trejdovat druhou ránu, nabíjíš…
Schizo 28.02.2023 11:46
Schizo
To je už pěkný průměr. Mám Futura, taky má dlouhý intraclip, jako dá se s tím hrát ale dost často se…
Hanyse.k 28.02.2023 13:37
Hanyse.k
Přesně Lion má oproti Char Futur obroskou výhodu autoreloderu...pokud tě zaženou do úzkých, můžeš v…
Schizo 02.03.2023 09:52
Schizo
Já si v poslední době oblíbil AMBT z krabiček. Narval jsem tam bonovej stabík a teď i experimentální…
Prasak 02.03.2023 21:11
Prasak
Standard B byl jeden z mých nejoblíbenějších střeďáků na 9. tieru. Dělo neměl nijak extra přesný jak…
Hanyse.k 03.03.2023 14:44
Hanyse.k
Cenťák je fakt hooodně přepálenej, jako STB -1 I Leopard mají kurevskou konkurenci . Jediný co ten t…
Schizo 13.03.2023 13:45
Schizo
Ani bych se nedivil, kdyby to zase za pár měsíců krouhli, jako s AMX. Že má malý camo, to by nemusel… nový
Prasak 15.03.2023 21:58
Prasak
Jj 9tka byla pojízdná Amorack :) V každý bitvě 3-4 x ammo....to nechceš, přeskočil jsem ho tenkrát,… poslední
Schizo 16.03.2023 10:07
Schizo

Dlouho nikdo nic nenpsal..takže máte LIONA a s číslem, nebo už jen bez...nebo jste nestihli/nechtěli ?
A nynější aukce...co vy na to ? Podle mě totální zoufalství WG vysosat ještě poslední zdroje z garáží, ikdyž se jede CW a sříbrňáky jsou sakra potřeba...
Má být Proggeto 46 se skinem MARS...vyvolávací cena 22 500 Goldů...to je masakr .

Liona jsem nebral, nezdá se mi nějak dobrý, vadil by mi hlavně dlouhý čas intraclipu. Podle mě lepší Progetto 65, ale to chtějí zhoršit.

Aukce? Tak 121B není špatný stroj, pokud někdo má málo bonů a hodně kreditů, není to až tak špatná koupě, si myslím. Já ho mám v garáži, takže pro mě nic.

Progetto 46 mám taky, pokud bude vyvolávačka 22k goldů, tak to je celkem masakr. A stejně se asi vykoupí.

Jako ANO, intraklip je peklo, ale pokud si zvykneš a opravdu dokážeš trejdovat druhou ránu, nabíjíš s polňákama a žrádlem 6,7, což je skoro jako full bony Leopard ( já ho mám vymazlenýho na 6,52 :) )
Za mě překvapení a můj TOP tank na damage...sice pořád slabota ve srovnání s fialkama, ale 2600 nástřel průměr po 89 bitvách...spokojenost
Progetto 65 je určitě lepší, teda bylo, ve středu ho totálně odepíšou, hrál jsem ho na Common testu a fakt DĚS :(
Kdo koupil Progetto 46 za 22k + je regulérní magor

To je už pěkný průměr. Mám Futura, taky má dlouhý intraclip, jako dá se s tím hrát ale dost často se mi stává, že chci ten zásobník do někoho vyprášit a pak to nachytám já. Jak píšeš, musíš si na to zvyknout.

Jako nikdy jsem nenadával na WG, i když dělali změny co se mi nelíbili, ale zdůvodnění proč zhoršují Progetto 65, je fakt úplně mimo mísu.

Progetto M40 Mod. 65 je posledních šest měsíců nejoblíbenějším středním tankem X. úrovně ve hře a jeho popularita neustále roste.
Toto vozidlo patří ke třem nejvýkonnějším mezi všemi středními tanky X. úrovně, co se týče průměrného poškození za bitvu.

Za prvé, kde vzali tu statistiku, že Progetto 65 patří ke třem nejvýkonnějším tanků co se týče průměrného poškození nevím, věnoval se tomu i Gotwy ve videu. A zhoršit tank, jen pro to, že je populární, tak to už je fakt p*čovina. By mě zajímalo co ve WG hulí?!

Tak těch magorů bylo rovných 5.000 :-D A zajímalo by mě, jestli ten skin Mars se opravdu někomu líbí.

Přesně Lion má oproti Char Futur obroskou výhodu autoreloderu...pokud tě zaženou do úzkých, můžeš v klidu dál nabíjet další ránu u Futura jen chytrej hráč počítá kdy ti došel zásobník a pak seš v prdeli :)
Progetto 65 a jeho nerf je tragédie , WG jen napíše blábol a, kterej se nezakládá na pravdě...a koho to ve finále z WG zajímá...nikoho, takže tak .
Vem si, že oni razí teorii, že pokud nerfnou X tier, zhorší celou větev na něj...nikdo neví proč, ale je to tak. Dementi . Ale mě nenaserou, budu dál hledat tanky co mě baví, třeba nynější můj nejoblíbenější Leopard 1, byl v roce 2018 nehratelnej šrot a dnes je TOP medko celkově .
Takže uvidíme, přizpůsobíme se, začneme hrát jinak, jiný tanky...dokud mě to bude bavit, budu to hrát

Já si v poslední době oblíbil AMBT z krabiček. Narval jsem tam bonovej stabík a teď i experimentální vybavení a je to vcelku příjemný zásobník. Má to taky trošku delší intraclip - 3 vteřiny. Někdy už je to dost na to, aby nepřítel zajel. Na druhou stranu, při té alfě by to bylo docela OP, kdyby to zkrátili. Je to tak akorát na to, abych stihnul vysypat dva náboje a mohl v klidu dobíjet, ty autoreloadery jsou fakt příjemný, i když třeba dýl nabíjí, ale nemusím přebíjet celej klip, pokud vystřelím jen jednu.

Ad. Leopard - to je příklad toho, jak hráči ocení dobrý dělo nad vše ostatní. K čemu je pancíř, když netrefíš, či neprobiješ. Takže nerf Progetta 65 znamená jeho konec mezi lepšími hráči (rajčata rozdíl stejně nepoznají). Jedinej všem dostupnej dobíjecí zásobník na svými tieru. Standard B byl taky fajn, ale jestli mu podělají dělo, tak taky konec. Dosud byl ještě hratelný, ale taky to nebyl přeborník v přesnosti. Snad mi nesáhnou na Panteru, začal jsem ji znovu brát na projížďku a zjišťuju, že je to taky docela příjemný stroj, pancíř občas zafunguje a jezdí docela rychle.

Standard B byl jeden z mých nejoblíbenějších střeďáků na 9. tieru. Dělo neměl nijak extra přesný jak píšeš, ale prostě mi ten tank seděl. Sedí mi ty taliánské zásobníky. A to je právě ono, měli podělat i tento tank, což absolutně nechápu, stejně jako Progetto 65.

Včera jsem zkoušel zlepšený Centurion AX, ale po pravdě ty bitvy na X. tieru byly včera katastrofální, takže zatím nejsem schopný říct, jestli mi ten tank sedí nebo ne. Hodil jsem na to trofejní vybavení a uvidím, ještě to budu zkoušet.

Cenťák je fakt hooodně přepálenej, jako STB -1 I Leopard mají kurevskou konkurenci . Jediný co ten tank teď sráží je naprosto tragický kamo...chápu, je to stodola vysoká, ale střední tank co má kamo 15% je tragédie...jinak za mě pokud takhle zůstane, bude to TOP střední 10tka

Ani bych se nedivil, kdyby to zase za pár měsíců krouhli, jako s AMX.
Že má malý camo, to by nemuselo vadit, má odolnou věž, vyžaduje jiný herní styl.
Asi bych to mohl zkusit doexpit, skončil jsem u devítky, která byla ve stocku tragická a nechtělo se mi dávat desítky tisíc free expů za moduly. Plánky mám, ale ty moduly, ty budu asi muset vyjet.

Jj 9tka byla pojízdná Amorack :) V každý bitvě 3-4 x ammo....to nechceš, přeskočil jsem ho tenkrát, ale 10tka na tom byla a je podobně, ty Britové se v tý munici snad válej, každá rána zepředu = Ammo- Teď na něm mám experimentální kalení/vylepšenou konfiguraci a je to znát, ikdyž není to 100% . To by chtělo mít úroveň 3 a na to nemám ty součástky...
Zatím mě baví...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru