Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Mám období, kdy tomu nechávám volný průběh a kdy to vyloženě hraju na mise. Dlouho jsem tomu dával volný průběh, v poslední době jsem hrál za Obj. 140 a podařilo se mi nastřílet těch 3,5k do stíhačů. Tím jsem se přiblížil k Obj. 260 a to mě nakoplo, že teď hraju na mise se stíhačema. Každopádně mi to vůbec nejde a mise se mi nedaří plnit.

S tím Obj. 140 se mi to podařilo na mapě Rybářský přístav, po jedničkové lajně. Stál jsem tam já a za zády za bunkrem jsem měl jeden stíhač. Vyjel na nás Obj. 268 4 a mě se podařilo zpoza kopečka ho rozstřílet, mezi tím se na střed přiblížil Grille, kterého jsem spotl a občas do něj vystřelil. Do Grilla mi střílel i náš stíhač, jenže dlouho nabíjel, takže více ran jsem mu uštědřil já. Nakonec se k nám ještě přiblížila hvězda smrti a tu jsme společnými silami taky rozsekali, takže jsem se ani nepotřeboval dostat do zadních linií. Štěstí přálo.

Já tu čtvrtou denní misi neřeším, tu nechávám náhodě. Ale třeba včera jsem měl 4 killy, a jelikož teď hraju za E25 (kvůli těm misím), tak včera se to povedlo a poměrně rychle. Já teď totiž jedu misi, že musím zničit 4 tanky aniž bych byl spotnut. Zatím se nedaří.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny