Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Plány mám taky, ale nechci ty tanky přeskočit protože je chci vyzkoušet. Co se mi moc nechce hrát je asi VII tier, ale vyzkouším to taky. Co se týče té prémiové ČS osmičky, tak to tak asi bude, sám jsem jí nehrál a peníze za ní zatím nedám, ale Youtubeři jí hodně chválí a taky mluví, že by se tak hodila o tier výše.

Já se k polnímu vylepšení stavím celkem pozitivně. Dvě sady vybavení a munice jsou úplně v pohodě, pak nějaký malý trvalý bonus a bonusový slot. U toho mi vadí, volby ze dvou nabízených možností, na některé tanky se mi jejich volba prostě nehodí. Ty devítky a desítky jsem ještě nehrál, tam nevím jak je to s polním vylepšením pak se podívám. To ne, z rajčat to superhráče neudělá. Posádka je daleko více, hraju teď znovu ČS šestku kvůli Čs těžákům, posádka 75% základní skill a je to mazec.

Přes půl miliónu volných expů? To jde nahrát? Já snad neměl nikdy ani přes 100.000, hned to využiju na tank, který zrovna expím. Momentálně expím tu ČS těžkou sedmičku a volné expy sbírám na M103 abych vyjel v TOPu a netrápil se se základem. Pak je budu sbírat na ty ČS těžké tanky.

Pokud se ti dobře hrálo s Leopardem, tak vem toho Kunze, sice jsem ho nehrál ale je to stejný styl. Já mám taky CharFutura, vzal jsem i AE Phase a teď jsem vzal Obj. 777 II, ale zatím jsem odehrál jen pár bitev s CharFuturem. Já hrál devítkového Leoparda a moc mě to s ní nebavilo, tak jsem ho prodal a koupil jsem desítkového, ale toho jsem ještě nehrál. V devítkách raději hraju s E50, Centurionem 7/1, Škoda T50 a Standard B.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny