Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

BattlePass dneska asi dorazím, chybí mi poslední dvě úrovně. Mám pár goldů, přemýšlím, že bych je dal za jednu fázi a vytřískal z toho nějaký ty žetony, manuály a trofejní vybavení a přes dva týdny PÚ. Protože na Vánoce z krabic budou určitě další goldy.

ČS tanky jsem nehrál, měl jsem hromadu ČS plánů a přes půl milionu volných expů, takže jsem to přeskočil rovnou na desítku. Nemůžu to srovnávat s jinýma desítkama, protože mám z heavyn jen Obj 705A a IS-7. Ale Vz.55 má vcelku dobrý sklopení děla, což je vůči rusům fajn a je vcelku pohyblivý. Ještě jsem však nevyexpil zásobník, hraju to na single.
Ta prémiová ČS osmička vypadá jako brutální bestie, WG opět o kousek roztočilo spirálu. Ten tank je o půl tieru výše, než by měl být. Ale netoužím po něm, pořídil jsem si Buráka a to mi bohatě stačí. Kdo ví, třeba bude Škodovka na Vánoce v krabicích :-)

Polní vylepšení mi nevadí, dvě sady munice a vybavení nejsou nic. co by hře ublížilo, samotný vybavení někde něco přidá, ale obvykle víc jinde ubere, takže sám jsem na některý tanky dal jen jeden kus, na jiných (Lansen) žádný. Dobrý je další bonusový slot, což znamená, že nemusím dávat trofejní/bonový vybavení, ten bonus to zastoupí. Vadí mi však zvýhodnění devítek a desítek, že toho vylepšení mají ještě víc. Ale ani to z rajčat neudělá supermany.

Taky mám otázku - mám žetony z BattlePassu.
Už mám v garáži Char Futur, teď mám na další tank. Přemýšlím, jestli vzít AE Phase, nebo počkat do dalšího BattlePassu a vzít KunzePanzera. Ostatní tanky jsou pasé, ty nechci. Ale asi počkám a vezmu Kunze, protože heavyny mě moc neberou a mám rád pohyblivý medka. Posádka z Leoparda by se tam hodila.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny