Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Neomezí, jelikož to bude hráčum vadít. Proč asi už tank není tankem, ale jen papírem? Že by jsi hodně hráču stěžovalo, že to nejde propálit. Do roku 2014 bylo pěkně vidět jak je tank panceřovanej. Tedka co je Maus prasaku? Řeknu ti to pěkně úplně *****. Každý se ho bál, tedka vezme light gold ammo a prask prask do věže do spodku to pěkně propáli, to ti příjde normální? Mě teda ne těžký tank má něco vydržet. Dost směšně jak light tank rozebere těžký tank na gold munici. Za další frantici kolové vozidla ding ding ding kritický zásah a jede dál, opravdu komické. Nejlepší by bylo dát goldy opět za gold měnu. Hlavně jsou velké rozdíly jako prase má na normální munici cca 300 a gold 400. Co dále, pěkný MM taky tohle vymyslel, asi nějaký bezmozek. Goldy nikdy neomezí, protože jsi každý zařve. Každý tank se pak kazí. Obj 10 tier ruské td pěkně tvrdé, hráči jsi stěžovali a tak to upravili. A tak to bude vždy.
Dále problém goldů je MM musel by být jen o 1 tier což by bylo podle mě ale fér. Sorry, ale aby 8 tier kde má normální munici 198mm penetraci je fatk směšné, proto dají gold. Opravdu logické myšlení. Ve war thunder to mají trošku jiné, ale taky to není super, chtělo by to něco od obou.
Takže asi tak. Tedka řeší konečně HE munici.
Co se týka goldu, myslím že se to řešilo na sandboxu, že by gold ammo bralo o 20-30% poškození méně, ale stejná penetrace. Ale od té doby ticho.
Neexistuje, aby těžký tank typu Maus,E-100 atd něco pokaždé propálilo do věže nebo do spodku a hlavně light tank.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny