Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Tak mám IS-3-II v topu. Odehráno celkově 90 bitev a můžu říct, že mě ten tank mile překvapil. Ruské 122mm dělo, překvapilo mě jak je přesné, to jsem fakt nečekal. Pro mě solidní tank, celkem pohyblivý, pancíř něco odrazí, úhlování funguje a dělo jak jsem psal, překvapilo. Není problém penetrovat se základní municí. Za těch 90 bitev jsem dal 2x Mko a podařil se i jeden mark na dělo.

Co vnímám jako výhodu, jsou 2 výstřely za sebou. Když se ti podaří dát tank na pásy a on použije opravy a ty ho dáš znovu na pásy je v pasti. Další výhodu vnímám v tom, že pokud někdo nesleduje jak střílíš a neví jak dlouho ten tank nabíjí, tak neví jestli máš nabitý jeden náboj, nebo oba dva.

Moje poslední bitva, přestřeloval jsem se s devítkovým čínským těžkým WZ-111 1-4 a desítkovým ruským těžkým Obj. 277, střílel jsem po jednom výstřelu, podařilo se mi zničit čínské WZ. Zůstal jsem proti Obj. 277, nevím jak sledoval jak mám nabito, ale asi moc ne, protože když mě nemohl prostřelit, vyjel na mě. Schytal jsem ránu, a já mu dal ránu přes přední kolečko, takže jsem mu shodil pásy a ještě dal i poškození. Po opravě pásů se snažil zajet zpět do krytu, tak jsem na něho vystřelil druhou ránu a dal mu další poškození. Zajel do krytu, já taky, nabil jsem si oba náboje. Tentokrát jsem na něj vyjel já, schytal jsem ránu, já mu dal taky ránu a na druhý výstřel jsem mu dal poškození přes přední kolečko, takže měl zase pásy dole. Mezitím jsem si zajel zpět do krytu, opět nabil oba náboje a on už měl málo HPček, tak začal couvat a to už nebyl problém ho dorazit.

Netvrdím, že se to podaří pokaždé, ale jsou fakt situace kdy toho jde využít.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny