Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Já toho Shermana taky mám, ani nevím odkud (možná z vánoc), ale nehrál jsem s ním ještě. Každopádně grat ke znaku na děle. Ještě přidat druhý ;-) Díval jsem se a na druhý mark potřebuješ nastřílet 1461 dmg, takže to v pohodě dáš. Na třetí mark je 1820.

Mě se podařilo vyjet ocenění "Tankové eso". Chybělo mi zabít jeden tank na 2. tieru, jeden tank na 3. tieru a jeden tank na 5. tieru. U těch tanků na 2. a 3. tieru jsem zapnul bitvu a potřebný tank se mi objevil v enemáckém týmu, takže jsem si počkal až kde se rozsvítí a jel jsem za ním. Naštěstí mi je nikdo nezničil a podařilo se mi je zabít.

Sranda začala s tím tankem na 5. tieru, jde totiž o tank Cavalier, britský střední. Nikdo to nehraje, a ani se nedivím. Asi 50 bitev jsem hrál s T-34S jestli na ten tank narazím, nenarazil jsem. Už dávno jsem si všiml, že matchmaking se snaží přidělit stejné tanky na obě strany, když hraju třeba odměnovu Chimeru, tak se občas objeví proti mě. Tak jsem si toho Cavaliera koupil a ještě jsem řekl kamarádovi ať ho koupí taky. Potom jsme oba ve stejnou dobu spustili hru a hned na první pokus se to povedlo a my jsme hráli proti sobě. Dokonce se v enemáckém týmu objevil ještě i druhý Cavalier. Samozřejmě jsme se domluvili, kde se na mapě potkáme, oba jsme jeli na místo, jenže než tam kamarád dojel, tak ho naši rozstříleli. Naštěstí byl ve hře ten druhý Cavalier a toho se mi podařilo sejmout.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny