Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Typický kecy těch, co do hry sami nic nedají, ale chtějí výhody platících. Koupil jsem si pár prémiáků, některý dostal zadarmo. Občas si koupím prémko. No a? Vydělám si na to, občas si udělám radost. Do hospody nechodím, nehulím, jinou hru si koupím jen málokdy. Takže co je na tom špatnýho, že do toho vrazím prachy? To se mám stydět před pubescenty s prázdnou kapsou? Přesto, světe div se, nejsu hovado, co by jezilo full gold, většinou se snažím hrát ekonomicky, především prémiáky, abych byl v plusu. Hra je prostě taková, do středních tierů se to dá hrát úplně zdarma, vyšší úrovně potřebují dotaci ve formě prémiovýho účtu, nebo prémiovýho tanku. Prémiový osmičky zdarma může po čase získat každej, ať přes Black Market, nebo náborovej program, takže v tomto ohledu opravdu fňukat nemůžeš.
Takže si svoje pindy nech pro podobný zhrzence a běžte se navzájem utěšovat na forum WarThunderu, jak je to WoT blbý a nikdo ho nehraje. Užij si WarThunder a sem se vrať až tehdy, až s tebou bude možná diskuze bez ublíženeckých, adolescentních fňuků.

Jo a ještě poznámka - když hovoříme o WoT, tak proč jsi přidal vlákno s tím, jak je WT skvělej? Protože máš WoTko pořád rád a tak jsi přišel alespoň vysírat. Jinak by sis založil svoji diskuzi o WT a tam si v klidu plkal o WT. Ale ne, ty jsi musel přijít s vysíračkou. Jsi jak zhrzená milenka, která si nemůže najít novýho chlapa a zapomenou na minulost, ale musí se pořád mstít bývalýmu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny