Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Jednou jsem si koupil takovýho čínskýho prémiáčka, jmenoval se 112 made in china. Jako ono jich bylo mnohem víc, ale tajten mě nasral nejvíc. Tento tank vyniká "silnou" věží, a nulovou penetrací, což není schopnej vykompenzovat ani rychlostí, takže jsem vlaštně "línej polopapír co nic nepřobije bacha silná věž". Po koupi tohoto tanku jsem si řekl, že Wotko je nevyrovnaná sračka s plno vymyšlenýma tankama, kde těžáci nemaj žádnej smysl hrát když proti mě střílej kundy zlatem a já tolikrát jako neschopný, papírový těžký tank ani neprobijím, tohle ve WT prostě neexistuje. Já měl na wotku nahráno tolik, až mě to sere. Nejvíc mě nasral systém penetrace, goldy, cheateři a boti.
Takovej čestnej, hrdej a vyrovnanej War Thunder mě proto baví mnohem víc, hlavně teď jak je ničitelnost budov a zlepšená grafika. Prémiáci mi nepříjdou nějak silnější ve wotku, spíš mají třeba určitou schopnost - T34 věž průbojnost, na druhou stranu docela papír zbytek, pokud se nebavíme o vzácných (Defender, E25)
na který nenarazíš každej den, jo to pak už je cheating, mít tank kterej všechno odrazí, nebo tank kterej nevidíš a ještě se špatně trefuje, a je rychlej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny