Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Obávám se, že ti tvojí členové posádky jsou všichni velitelé, takže si je všechny najednou nestrčíš ani do laufu. Dvouhlavňovky jsou fajn, osmičková mě bavila, devítka taky dobrá, ale tu jsem vyexpil co nejrychleji, abych stihnul koupit desítku se slevou, dokud to bylo ToT. Ještě jsem ji nevytáhnul. Devítku jsem jel srabsky full gold, abych měl co nejvíc expů, ale tím se z toho stal zkázonosný stroj, prostřelil skoro všechno.

Včera jsem zase začal hrát, furt jedu to SU-101, chci využít posledních pár misí na pětinásobek expů za výhru, problém je vyhrát a nebýt poslední. Včera jsem buď nastřílel, ale projeli jsme to, nebo jsme vyhráli, ale nenastřílel jsem, protože jsem dělal svou práci, tj. bránit průchodu nepříteli. Jenže on nepřijel a já už nestihnul nastřílet. Navíc věčně mezi desítkama a tam mi nezbývá, než pálit goldy, protože s pene 212 toho moc nevykouzlím. Jenže HEATy, takže půlku jich požerou pásy, nebo představný pancíře. Ještě nemám topový dělo.
Až vyjedu ty pětinásobky, tak zas vytáhnu pár prémiáků, skončil mi prémiový účet a ty goldy lezou do kreditů, včera jsem skončil -100 tisíc.

Ale k DOS II se zase vrátím, zatím jsem dohrál jen úvodní lokaci, která uvede hráče do příběhu, ale to samo o sobě by vydalo na samostatnou hru. Zabralo mi to skoro 40 hodin.

Edit: Battle pass mám lvl 70.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny